lauantai 25. toukokuuta 2013

NXL lauantai

Janita ja Jaakko koulutti meidän ryhmää lauantaina.
Ekassa ratatreenissä itseltä ihan tyhmiä ja turhia virheitä ensiksi. Kellotuksia ja eipä ihmeitä paitsi että mun varman päälle valinnat olivat yleensä hitaanpia. Ei nyt ihan radikaalisti, jotain 0.16s. yms., mutta kuulemma niillä ei kisata kuin sijoista 10-> Mutta kun tavoite on suorittaa sitä rataa kimpassa ja onnistuneesti just nyt eikä niinkään aika ja voitto mielessä, niin en mitenkään ollut harmissani. Treenaan ne ohjaukset myös nopeimmilla vaihtoehdoilla kuntoon niin että nekin tuntuvat omilta.
Lopuksi päästiin sitten nollana jotain 23-24 estettä ja sillonkin keskeytin kun Voltti hyppäsi iik ja apua kamalan hypyn minun mielestä. Tuli sanallista piiskaa, ei saa keskeyttää! Loppu nollana sitten myös. Hieno fiilis ja nyt sitten pohdintaan miksi se nolla tuli vasta sillä vikalla yrittämällä.

Jaakolla piti _ajatella_. Ja paljon muuta. Oliko vaikeaa? No oli! Sitten kun en enää ajatellut tehtävän antoa enää, niin johan alkoi sujua. Muutama rima, huomautin ja kappas mun pieni kiltti (ja tässä vaiheessa väsynyt) bc otti itseensä ja alkoi olla ylivarovainen, keksi omiaan yms. Pikainen nollaus ja homma toimi taas.

Siispä taas oli oikein kivaa, hyödyllistä, opettavaista ja joissain asioissa täytyy vaan uskoa itseensä ja koiraan. Pystyy ja osaa kyllä, kummatkin.
Superiloinen ekan treenin rimoista, 65cm eikä tainnut tulla yhtään alas! Ja kontaktit. Ne oli melko superit vaikka itse sanonkin. Kiitos Voltti, tuollaiset aina ja ikuisesti.
Tokassa treenissä alkoi ahdistaa ne muutamat rimat :o/ Mun on vaan nyt hypytettävä sitä 65cm ja myös hiekalla että oppii. Hiekka vielä rullaa tassun alta pois ja koko talvi menty vaan hyvillä keinonurmilla. Ahdisti myös oma "ei kykene katsomaan, ohjaamaan, liikuttamaan jalkoja ja vielä ajattelemaan". Mutta toi purkautui kyllä ja kappas, moni kohta meni sitten niinkuin normisti ne kuuluisat hyvät pätkät.

Tänään Elina ja Mikko. Pikkasen mietityttää ne radat. Eilen näin vähän vilaukselta ja voipi olla aikalailla meillä tekemistä kun näytti olevan noilla kokeneemmilla ja paremmillakin.

Toisaaltaan on osaksi vaikea iloita just nyt tekemisestä ja agilitysta kun ystävillä ja tutuilla on niin paljon tullut surua koirien kanssa. Nuoriakin koiria on aika yllättäenkin kuollut ja sairastunut.
Voimia heille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti