perjantai 7. marraskuuta 2014

Primin treeni

Keskiviikkona treenasin Primin vain. Sivuirrotus itsessään ei ollut vaikea _jos_ koira pysyisi kuin tatti paikallaan. Mutta kun ei pysy. Noloa ja treeniä vaan lisää. Edistystä sikäli, etten taaskaan olisi edes ehkä tajunnut sen liikkuneen ellei nenä olisikin ollut noin 15cm eri suuntaan kuin mitä jättäessä.
Maassa pysyy paremmin, alanko vain toteuttaa sitä vai treenata sen istumisen vahvaksi. No molemmat, mikä lie Primin kohdalla niin vaikeaa tuossa pysymisessä?

Mutta muuten oli aika pätevä pikku rekku! Putki-puomi erottelu toimi, yhtään rimaa ei pudottanut, tuli jopa putkijarruun, plus muihin ohjauksiin kohtuudella. Mikä ei toiminut oli yllättäen pujottelu. Läksi rynnimään puolesta välin pois ja tämä oli niin tavatonta, etten oikein edes ymmärtänyt miksi se noin tekee? Eikä tehnyt vain yhdesti vaan kahdesti.
Kontaktitkin oli aika kivat. Tarvitsee kyllä harjoitella kaikki häiriöt yms. paremmiksi.


Viikolla ovat molemmat olleet melkein joka päivä tallilla. Nyt ne on lunkeja ja niillä on todennäköisesti kivaa saadessaan touhuta siellä. Molemmat tajunneet täysin, ettei tarhoihin mennä. Tarhojen välistä menee tie ja saavat kulkea sitä tiettyyn pisteeseen saakka etteivät mene talon pihaan. Kummasti myös se on mennyt perille. Tallissa syövät kyllä karsinoista hevosten pudottelemia sapuskoita, Prim possu yritti syödä myös kaukalosta, mutta kerta sanominen riitti. Lopulta makoilevat käytävällä kuorsaten.

Vähän tokoilevat pihalla siinä odotellessani hevosen kuivamista yms. Vähäistä se kyllä on ollut, tokoilu. Voltin kanssa ei mitään tavoitteita, toisaaltaan sääli kun onhan se kuitenkin aika näppärä tokossa. Primin kanssa se on sellaista säätämistä :) Mikäs kiire tässä on, ehtiihän sitä.

Huomenna olisi Voltilla kisat, saapas nähdä kuinka meidän käy :) Kyllä se treeneissä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti