perjantai 16. tammikuuta 2015

Juhlaa, riemua, iloa loskan keskellä

On juhlaa kun pystyy vähitellen palaamaan koirien kanssa arkeen. Eli Voltti saa liikkua melko vapaasti, lenkkeillä irti. Tietenkin vielä maltillisemmin ja pitäisi varoa liukastumista yms. Milläs sitä liukastumista varot näissä keleissä? Onneksi meidän lenkkeily ei rajoitu teihin, pääsemme pelloille ja metsiin.
Prim on päässyt treenaamaan nyt pari kertaa. Tiistaina se näytti, että onkin ihan kelpo agilitykoira. Tosin hyvin erilainen kuin Voltti, ainakin joissakin kohdin. Sitä pitää saattaa enemmän, on liikkeessä kiinni senkin suhteen. Itsepä opetin ettei ihan lentäisi. Tosin se myös irtoaa. Esteet alkavat olla hallussa ja niitä voidaan mennä jo useampi peräkkäin. Siispä se on jo agilitya :o)
EIlen olin Anun kanssa Ojakkalan hallilla. Teimme hiukan vähemmän, mutta olevinaan ajatuksella. Vauhdista päällejuoksuja, ne ovat olleet hankalia. Rimatkin ensimmäisen kerran 65cm kokeiluna, hyvä pohja ja lämmintä eikä paljoa treeniä. Pujottelut hyviä vaikka vedätin jo sisääntulon. Eipä paljoa moitittavaa muutaman esteen treenistä. Paitsi ettei se pysy lähdössä hievahtamatta...

Muutamia tokoliikkeitä olen tehnyt molempien kanssa ajankuluksi ja mielenvirkeydeksi. Pitäisi mennä treenaamaan ja opiskelemaan uudet liikkeet ja säännöt. Jos sitä joskus ehkä vielä kokeissa kävisi. Iso jos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti