keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Kasvattipäivä

Viikonloppuna näin pitkästä aikaa Voltin ja Tuurin jälkikasvusta osan, Let ja Dew sekä Trip oli tullut ilahduttamaan kasvattajaa jo lauantaina. Vitoa, Tripiä ja Siraa näen useammin, tosin Sira viettää aktiivista kotikoiran elämää ilman kisatavoitteita ainakin toistaiseksi.

Sunnuntaina oli kasvattipäivä ja sinne tulikin kaikki ensimmäisestä pentueesta eli Voltin lisäksi Pyry, Vip ja Pirkko. Ihanat ihme neloset ovat edelleen upeita ja nopeita!
Toisesta vain Di, tosin eihän jäljellä olekaan kuin Whoopy sen lisäksi kun Prim valitettavasti menehtyi kesällä (kokoajan FB laittelee muistoja ja 99% Primin kuvia :o( Edelleen en pysty jakamaan niitä, kamalan paha mieli tulee). Anu joutui töihin eli vaikea sieltä on tulla treenaamaan, ihmeellisiä nuo työnantajat.
Kolmannesta, eli Tuurin ja Voltin pentueesta, paikalla oli Dew Kuopista saakka, Let Nokialta ja Vito sekä tietysti Trip. Siran kotiväki oli töissä ja Spocin "jumissa" vauvan kanssa Oulussa.
Mukana oli myös Tuuri, Pirkon poika Ori, Katin ja Mian toiset koirat ja vääränrotuinen Notte.

Kivaa oli, kamalasti en ehtinyt seurustella vasta kun yhteisellä myöhäisellä lounaalla. Kuvailin koirien menoa hiukan ja ehkä yritin joitakin vähän auttaakin. Sain koottua videopätkän, Volttia siinä ei näy (kun itseään on paha kuvata) ja syystä tai toisesta ei myöskään Vipiä (en tajua, luulin kuvanneeni!). Mukana on tietyst myös Tuuri ja Ori, onhan ne sukua.
Sari kuvasi salaa vähän Nottea, kiva yllätys, kiitos! Mutten lisännyt sitä siihen.

Puolueettoman puolueellisesti sanottuna onhan ne kaikki vaan aika makeita! Ihania ihmisiä, rentoa oloa ja pätevää treenaamista!

Pätkä treeneistä (linkki alla olevaan videoon).


1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta päivästä :) Nää on aina jotenkin mukavia ja lepposia!

    VastaaPoista