keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Treenejä

Se arki iskenyt päälle oikein toden teolla! Onni on oma, aidattu piha ja koirat, jotka myös viihtyvät siellä ilmojen salliessa. Helpottaa paljon aamuja ja iltoja kun voi vain laskea heidät ulos tarpeilleen.

Treenimotivaatiota on ja nyt Volttikin on jo päässyt vähitellen vähän mukaan hommiin. Vinkin aika-ajoin hiukan kaoottisenkin tekemisen jälkeen tuntuu Voltti niin helpolta ja jopa hitaalta. Ei se hidas ole, mutta varmempi. Toisaaltaan sillä ei ole mm. niin hyvät takaakierrot ja joudun saattamaan pidemmälle. Kontaktit ovat kamalat. Hitaat tai läpijuoksut eli panen silmät kiinni enkä treenaa niitä. Niillähän ne paranee, eikös.
Vinkki on aika vauhdikas ja nyt olen nostanut rimoja ylemmäs. Ei ole oikein sinut niiden kanssa ja osa hypyistä on melkoisia. Yrittää olla pudottamatta, mutta tipluja tulee kun vauhti vie ja järki &jalat eivät aina pysy mukana. Toisaaltaan se on kyllä järkevä ja hyvin yritteliäs, kokoajan haluaa tehdä oikein.
Isommilla rimoilla ei osaa koota ja käännökset siis leviää eli tähän täytyy nyt ottaa täsmä kuuri.
Kontaktit. A on hyvä, uskallanko edes ääneen sanoa! Keinu paranee kokoajan, muutama ihan vautsi vau suoritusta tullut! Puomi. No. Se on vähän sixty-fifty juoksarin kanssa. Paljon on kiinni millainen puomi ja mistä tullaan ja mikä on mielentila. Puomin jälkeiset elämät toistaiseksi ok, mutta eipä sitä oikein Lägillä saa vaikeeta sen jälkeen kun kenttä loppuu.

Olimme Jaakolla joku viikko sitten ja ihan selvisimme tehtävistä pätkissä toki. Sitten Games-treeneissä Jaakko & Janita ja eikä sielläkään menoa tarvinnut häveta, Gamblers on päivän sana. Tosin vauhti puomilla oli jotain.... huh ja osuiko, tuskin. Snookerissa tuli esille koiran osaamattomuuksia esteillä vielä, mutta sain kuin sainkin sen kuljetettua kovin monen esteen ohi kerätäkseni paljon pisteitä.

Tuossa joitain erotteluja.


Ja siksak-treeniä.

Vänkä on vänkä, kamalan reipas ja rohkea pentu! Iloinen, ystävällinen ja avoin kaikelle. Liikkuu reippaasti kaikkialla ja kaikilla alustoilla, ei haittaa ritilät eikä liukkaudet.
Leikkii ja syö. Siinähän ne tärkeimmät just nyt.
                                     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti