keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tokoa tokoa vaan. Kun ei mökillä aksaamaankaan pysty ;o) Aamupalan eteen vähän hommia.
(Täällä on annettava kaksi ruokaa kun liikkumista on melkein kokoajan ja laihtuvat muuten)

Viuhka teki noutoja. Tekikin ihan hyvin, tykkää niin paljon siitä muttei varasta kuitenkaan. Tunnariakin varmaan vuoden tauon jälkeen ja oikea löytyi ongelmitta. Vähän luoksetuloja yms. sitten Viuhkankin mielestä oli tehty töitä tarpeeksi ja malttoi pysyä pois Voltin vuorolla. (Viuhka siis metsästää mitä lie sammakoita ja sisiliskoja niityllä tyytyväisenä vaikka kuinka kauan)

Voltilla tunnari. Jos kerta eka oli minun mieleen täydellinen, niin ei toistoa turhaan. Vauhtia takaisin tuomiseen voisi olla enemmän, mutta mielummin tällä hetkellä rauhallisempi ja tarkempi työskentely kuin liikaa vauhdin hurmaa.
Ohjattua noutoa, piha oli hiukan ahdas. Voltti ei päässyt omasta mielestään tarpeeksi isolle kaarelle hakemaan ja menikin portaiden kautta saadakseen suoran linjan kapulalle. Merkki on nyt hyvä, menee kovaa ja suoraan taakse.
Muutama kaukokäskyjen liikesarja läheltä ja palkalla. Tekee aika hitaasti, mutta huolella nyt. Vauhdin saa mukaan helposti, mutta tarkkuus silloin kärsii. Eli mennään tällä virkamiestokolla hetki etenkin noissa tarkemmissa liikkeessä.
Stopit kieroilla on nopeita! Nurmi vaan kärsii niistä.

Juha on käynyt uittamassa maleja joka päivä kotosalla. Riepun kynsi voi hyvin, ei kuulemma onnu eikä näy yhtään mitään kummoista. No ei varmaan osaa niin katsoakkaan, mutta pääasia ettei onnu.

Kuulin eilen, että muutama on miettinyt opettaa koirilleen sekä pysäytys- että juoksukontaktit myös. Tämähän on ollut projekti meillä Voltin kanssa ja ei hullummin toistaiseksi. Täysin tyytyväinen en ole pysätyksen aavistuksen omaiseen himmailuun, mutta uskon asian korjaantuvan kun varmuutta tulee. Juoksuversiokaan ei ole sellainen täysin läpi vaan hulluna-ajatus. Ehkä lähinnä sama kuin monilla isommissa kisoissa, alas ja vapautus. Tosin ilman vapautusta kun se tuli jo! Täytyy vaan ylläpitää molemmat tavat treeneissä.  Ehkä onnistuin, saas nähdä kuin ajan kanssa käy.
Niin se muoti ja ajatukset menee agilityssakin.

Nyt on aamutokoiltu, syöty, kahvit juotu ja ulkona raikas aamu aurinkoineen. Lenkki kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti