sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kaipa se arkeen palaaminen herätti myös treenihalut. Tai sitten syksyinen aurinko ja siivouksen laistaminen...
Prim pihalla vähän uutta eli merkille menemistä. Ensiksi palloa sinne taakse ja sitten vain lähetyksellä. Hetken mietti mistä se palkka tulikaan ja tarjosi oikeaa tapaa melkein heti. Siitähän se palkka tuli eli menemällä merkin taakse. Riittää kun menee ja palkka lentää.
Perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamisia. Yrittäminen on kova, aamuruoalla tekeminen on näppärää superahneen pennun kanssa.
Vähän kujakeppejä. Vieläkin on aika väljät, ei olla tehtykään nyt juuri ollenkaan ja sehän tietysti harvoin eteenpäin vie mitään. Hyvin se suoralta ne juoksee läpi. Avokulmankin nappaa hyvin, sulkukulmaa ei mitenkään. Joskos laittaisi ohjurit hetkeksi.

Käväistiin myös kentällä. Voltin kanssa Aata ja sen jälkeistä elämää neliöllä. Pumpperit Aalla ja myös hyppäyttämistä vaan siihen alas. En vaan nyt keksi tuohon mitään. Täytyy kysyä viisaammilta ja pohtia hetki asiaa.
Siis meni ihan ok ja hyvin oli kuulolla jnejne. Mutta A ei ole rentoa rullausta vaan tarttee käskytystä eikä taida silloinkaan olla 100% varma.
Prim sai tehdä neliöllä vähän sitä sun tätä ja hienosti tekikin.

Pieni lenkki kaikkien kanssa, hiukan talon siistimistä ja mukavia vieraita. Vielä kun heitti Juulin Tuusulaan, niin siinähän se sunnuntai menikin lupsakasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti