tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kiva ilta

Näki Anua pitkästä aikaa ja sen lupaavaa kromfoa. On se vaan söpö! Ja todistetusti taas, ei se treenin määrä vaan se laatu :o)

Sitten siihen treeniin, taiteiltiin 1-lk luukutus rata. Laittelin sekaan hankalampia juttuja, tai siis treenattavia. Vinot hypyt alkuun. Putki-rengas-putki yhdistelmä. Putki-pituus-pujottelu. Yms. jotain pientä. Hankalampia siis kokemattomille koirille, treenaamassa oli Voltin ja Primin (se kokematon) 1-lk koirakoista Sari & Pyry ja Heli & Lasse tuli myös sekä pian starttaava Tanja & Tarantella.

Voltille lähinnä vauhtia ja kontakteja. Siis ei tartte lisää vauhtia, mutta niitä kontakteja vauhdista. Tosin kun vaan vedätin kepeille, niin tiukkaa teki silläkin jarruttaa siihen siitä vauhdista. A juoksi läpi, tosin hienolla juoksarilla mutta kun annettiin pysähdyskäsky. Ei toistanut virhettä ja keinulla oli jo liian hidas :/ Puomi oli ok. Muuten rallati raa, se nyt luukutteli sen läpi. Me oltaisi aika hyviä 1-lk koirakoita! Lopuksi vauhdikas puomi ja jee, me oltiin niin iloisia :o)

Primille ekaksi putki-rengas-putki, ei ongelmia. Muuten pätkittynä sitä rataa ja 60cm hypyt. Selviytyi melkoisen hienosti sanoisin. Pujottelu kovasta vauhdista oli ongelma. Meni oikein sisään, pujotteli ehkä 4 väliin ja sitten meni sekaisin. Joka kerta siinä samassa, missä rauta oli ja pujottelu "löi" takaisin kun meni niin kovaa. Kun se pujottelu on jo hiukan vino, kenttä ei ole tasainen eli keikkuu. Aina sama. Ilman kovaa vauhtia ei ongelmaa. Toisella pujottelulla ei ongelmaa. Pärse.
A ja puomi aika kivalla mallilla, tarttee vaan olla tarkka etenkin A:lla kun menee ehkä vähän liian kovaa jos vedätän ja pysähtyy maahan. Keinun saisi tulla reippaammin, muttei nyt ahdistuta.
Kaikki ns. erikoisesteet ok, okseri vaan puuttui.

Tänään jos epiksiin, jos ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti