maanantai 7. heinäkuuta 2014

Päivitystä

Mökiltä palattu hetkeksi etelään.
Sieltä käsin vähän agilitytreenejä, Joensuussa ja Kiteellä. Kivaahan se on, treenata. Mutta ois ehkä pitänyt hiukan enemmän... kun matka suuntautui kohti Rovaniemeä ja karsintoja.
Siellä ei menestystä tullut, omat tyhmät virheet. No, ainahan niistä jotain kai oppii.
Mutta hurjan hienoja suorituksia, mainittava Pirkon ja Pasin henkeä salpaava nollarata, jolla nappasivat Suomen kovatasoisimmassa porukassa voiton ja menolipun sunnuntaille. On ne vaan hienoja, nopeita ja taitavia. Pakko vaan ihailla ja myöntää.

Sitten Vain Agilityelää-leirillä Kiteellä. Itse oikea agility oli aika sivuroolissa ;o) Mutta oli hauskaa, kivaa, mukavaa, suorastaan ratkiriemukasta. Kun on vaan kivoja ihmisiä, samanhenkisiä ja sopivasti hulluja heittäytyjiä yhdessä, niin mitäs muuta kuin huippu aikaa.
Aika rankkaa oli kyllä... Videota odotellessa.Agirodussa Voltti Vallaton oli aika liukas ja minä aika jäässä. A:lla tehtaili virheitä ja mun ranteet alkoivat tihkua. Ekalla kääntyikin suorasta putkesta liikaa ja ohi pituuden. Sitten koko rahan edestä esteitä...Kun sain takaisin käsiin niin loppurata taisi olla nollaa.
Tokalla tosiaan lensi. Tutustuin väärin ja onneksi tajusin vähän ennen kuin menin radalle. Jotenkin iik ja apua meiningillä 16 estettä ja sitten puomilta suoraan eteenpäin väärälle esteelle.
Prim pääsi sunnuntaina vaikealle OpenClass radalle. Mutta se olikin aika kiva ja taitavakin. Itse en uskaltanut vielä täysin mennä päällejuoksuun, vähän pyörittiin siinä. Mutta teki kivan pujottelun ja hienon A:an ja hyvän puomin (joka saisi olla nopeampi, mutta vieras puomi jne.). Minä vapautin liian nopeasti puomilta, hyi minua. A:an maltoin ja keinulla Prim teki elämänsä ekan lentokeinun. Tehtiin uudestaan ja hyllyhän siitä napsahti.
Voltti sai A:lta virheen ja sitten oltiinkin keinulla kauan ja hartaasti. Muuten ok.

Joukkueradalla iski kiire... joka kostautui huolimattomana ohjauksena kun piti päästä jatkoon ilman että koira kintuilla. Voltti oli kyllä nopee. Huh.
Prim teki oikeastaan vallan mainiosti. Hajotti renkaan ja lopussa kielto. Tosin aika kaahotusta ja vähemmän hallittua menoa. Muttei se haittaa, meillä oli kivaa!

Kiitos kaikille kivasta viikonlopusta! Ja joukkuetovereille erityisesti :)

Video Primin ja Voltin kootuista paloista.
Sieltä löytyy muidenkin videoita, Pätmänin, Pirkon, Din, Pyryn mm.

Nyt vähän aikaa ollaan ja ihmetellään. Ja jatketaan sitten matkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti