lauantai 24. kesäkuuta 2017

Pentujen kuulumisia

Koko konkkaronkka matkusti keskiviikkona maalle. Pennut olivat Voltin kanssa Volvon takaluukussa ja matka meni hienosti. Oli eväät mukana ja kerran saivat reissussa lisäruokaakin. Ei ininöitä eikä vinkumisia. Loistavaa.

Meillä on maalla isohko piha ja melkoisen rohkeasti pennut valloittavat sitä. Täytyisi olla jo silmät selässäkin, yrittävät laajentaa reviiriään pois leikatulta nurtsilta. Lisäksi on rappusia, vielä kiellettyjä etteivät vaan putoa 1,5m kun ei taida olla paljon järkeä tuon kanssa. Jos minkään.
Täydestä työstä menee kyllä viedä pentuja sisään ja ulos ahkeraan. Ei tulisi mitään jos olisi töissä! Lisäksi niiden kanssa tulee vaan vietettyä paljon aikaa, ovat ne niin ihania.
Teimme niille kesämökin aittaan, mutta nyt on ollut niin viileä vielä etteivät ole olleet siellä juuri lainkaan. Eilen kun oli lämpimämpi päivä, niin saivat olla siellä sen aikaa mitä eivät olleet irti pihalla. Yöksi, ja viileällä, ovat tuossa tuvan nurkassa aitauksessa. Juurikin protestoivat sitä nyt, vapaus olisi niin paljon kivempaa.
Vähitellen alkavat leikkiä yhä enemmän ja enemmän. Paha vaan, että Voltti varastaa lelut ja piilottaa johonkin...
Ruoka maistuu enemmän kuin hyvin! Ovat saaneet kermaviiliä, raakaa lihaa ja liotettuja RC Starter nappuloita. Ensimmäiset madotukset ovat takana ja seuraavat tämän viikon lopussa. Ensi viikolla tilaan silmäpeilauksen ja sirutuksen, sitten saakin jo pennut rekattuakin siinä 6 viikkoisina. Omiin koteihinsa lähtevät 7-8 viikkoisina.


Persoonallisuuksia alkaa näkyä ja sen oman valinta sieltä on todella vaikeaa. Minulle heko kelpaisi kuka tahansa pennuista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti