tiistai 1. lokakuuta 2013

6kk

Päivän myöhässä, mutta onnea onnea W-pennut! 6kk ja päivän vanhoille Dille, Whoopylle ja tietysti omalla rakkaalle Primille.
Kati ja Anu ovat vaikuttaneet varsin tyytyväisiltä pentuihinsa ja ovat puuhailleet niiden kanssa vaikka mitä. Mikäs se kivempaa kasvattajalle on :o)
Myös minä olen niin tyytyväinen omaani. Ihan kauhistuksessa ajattelen ettei olisikaan tullut takaisin. Mitäs sitten? Nyt minulla on mukava, tekevä poikatyttö. Jonka asenne on loistava, vauhtia piisaa ja halua tehdä on erittäin paljon.

Prim sai lahjaksi hiukan yllätyksenä lisää paimennusta ja toko yksärin. Kumpaahan arvosti enemmän ;o)
Iskän ja pikkuveikan näytettyä ensin mallia, pääsi Prim Anjan kanssa aitaukseen näyttämään miten häneltä paimennus sujui. Sujuihan se, minusta aikasen hienosti! Taisi Anjakin tykätä :o) Olihan siellä jotain pitäisi vahvistaa tätä ja tuota, ja tämä on hieno ja tuo on niin jne. Aika paljon hepreaa, mutta ymmärtääkseni oli varsin kehityskelpoinen yksilö.
Eli taisi myös Rhy tunnustaa tyttäräkseen.

Sitten Jessicalle tokoilemaan, kiitos Hanna. Perusjuttuja, näytettiin mitä ollaan tehty. Taisi saada kehuja sielläkin. Ja esitti myös hassutuksiaan sekä leluilla räyhäämistä.
Perusasento hieno, jee! Seuraaminen ok, nyt aletaan ottaa muutamia askelia perusasennosta niin että ne nokka pysyy ylhäällä.
Maahanmeno hyvällä tekniikalla ja tarpeeksi nopsa. Seisomisessa hassutti, hyppäsi taas taaksepäin nakin toivossa. Tätä hiottiin ja lelupalkalla paljon parempi.
Luoksetuloa kerrankin kun joku oli pitämässä. Kyllähän se pysyykin, mutta saadaan vauhtia. Tai no en kyllä oisko sitä edes tarvinnut enempää. Palkkaus lelun kanssa muuten ok, mutta samperi räyhä pitää ääntä lelulle.
Tämä sama merkillä. Tosin teki hienoja merkkejä lelulle ja sitten myös ilman. Jatketaan ehkä ilman, palkka minulta.

Olipas kivaa. Ja jotain taas jäi korvan taaksekin, jos vaikka tekis! Primin asenne oli kiva ja jaksoi tehdä vaikka hiukan epäilin paimennuksen päälle.

Ylihuomenna sitten agilityt, samaa taisi olla luvassa perjantaina.

Ja ne tärkeät mitat, noin 47cm ja 12kg.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti