sunnuntai 20. lokakuuta 2013

kiirusta pitänyt

Vähän oli kiirus viikko & pientä kipeyttä ilmassa. Eikä siis treenin treeniä. 
Lauantaina nenää niistäen kuitenkin kisaamaan, Esan radat ovat aina kivoja. Niin oli nytkin. Mutta.
Ekalla pari rimaa :/ ja puomin meni oikein hienon juoksuversion ja painui nenän edessä olevaan putkeen. Tarkoitus oli mennä kauempana olevalle hypylle. Mutta joo, ei kai muuten kamalaa tai hirveää, tosin A oli aika vauhdikas, lensi harjan yli. Ja keinu oli hyvä.
Toka rata ja pieni musta läksi käsistä. En edes tiedä mitä kaikkea siellä oikein tapahtui... Sen jälkeen kun Voltti veti melkein voltin Aalla ja lensi jonnekkin hevon kukkuun. Keskeytettiin. Kuuluttaja kuuluttu jotain, että oliko tämä se etenemä ennen kaikkea rata.
Päätin lähteä kuitenkin hyppikselle, paljon käännöksiä ;o) Se menikin jo kelvollisesti, ikäväkyllä yksi rima alas. Ois voitettu, mutta "onneksi" ei tarvita hyppisnollia. Plääh silti.

Tänään Janitan treenit oikein mukavassa porukassa. Aiheena nolla treeni.
No ei tehty ei. En osannut sylkkäriä. En ollut huolellinen. Jotain vielä, en edes muista mitä kaikkea. Ei vaan onnistunut. Päästiin sitten rata läpi kahdessa osassa.
Jokunen rimakin, nyt vaan on pakko niihin puuttua. Positiivinen pläjäys tulee keinusta.

Prim teki myös ja sen kanssahan tuli ihan hyvä mieli. Hups, sehän osasi vaikka mitä. Ja vaikka mun valssit ei käänny (babysittaan pupsia turhaan), niin se tulee tosi hienosti. Lukee kuulemma ohjausta hienosti. Ja osasi kääntyä putkesta oikein jnejne. Tosin pikkasen iski putkisokeus Primiin... täytyy treenaa putkijarrua.

No ei se nyt ehkä noin epätoivoista Voltin kanssa ollut. Se vaan on tylsää ettei vaan onnistu niin ei onnistu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti