tiistai 15. lokakuuta 2013

Ei me nyt ihan pellossa...

Eletty mökilläkään. Vähän tokoilua kaikilla pihalla.
Prim alkaa tuomaan noutokapulaa ihan hienosti, melkein käteen saakka monesti. Pari kertaa melkein sivulle. Eikä ääntelyä mennessä eikä nostaessa. Jos pudottaa liian aikaisin (enkä siis ole halunnut palkata "jes" kiljasulla ja lelulla vauhtia) ja käy nostamassa uudestaan, niin silloin voi muutama harmistuksen kiljahdus päästä.
Tunnari hyppäsi reippaasti eteenpäin. Onhan sitä jo kaksi kertaa treenattukin. Hyvin haistelee, hyvin nostaa ja tuokin samalla mallilla kuin noutokapulan. Aika paljon vauhtipalkkaan vain.
Sitten paljon kapuloita ja vähän sivummalle oma. Hienoa työtä edelleen.
Ihan viereen (kuin niin ahne...), ilmestyi maistelua muttei kertaakaan yrittänyt tuoda väärää! Pari toistoa ja loppui maistelukin.
Perusasento ok, seuraamisessa se pää vaan laskee. Ja vinottaa koko koira. Seinää vasten sitten ja autoa ympäri. Mutta alkaa hyvin tehdä töitä käännöksissä!
Luoksetulo ihan hyvä tähän koulutusasteeseen. Ei minkaanlaista metelöintiä.
Jäävistä maahan lakoaa tosi hyvin. Seisominen on aika fifty-sixty...
Ja merkki. Hei se muisti sen! Jessicalla tehtiin viimeksi. Sillonhan päätettiin, että ei vielä lelua taakse. Nyt en edes käynyt taputtamassa ja silti ampui sinne taakse kovaa. Superii!

Voltti teki vähän kaikkea paitsi ei ruutua eikä ohjattua. Missään kai mitään isompaa. Täytyisi varmaan joku koe katsoa että missä nyt oikeasti mennään.

Tytöt teki myös tuplamerkkiä. Ei jaksanut enää Voltti odottaa kun pikkusisko vaan sai mennä sinne ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti