sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sateista sunnuntaita

Vapaapäivä. Tai ainakin melkein, pikainen käväisy töissä vähän tulostamassa papruja. Mutta pääosin ja ei edes kisoja, treenejä tai mitään sovittua. Tarpeeseen.
Kisataukoa agilitysta tulee nyt muutenkin eikä sekään haittaa. Kerätään ajatusta ja treeniä ja motivaatiota ja parannellaan reittä (liukastuin ja satutin sen uudestaan).

Lenkkeily ei ole enää kivaa säiden takia. Satoi vettä, oli paikoittain todella liukasta ja osaksi taas jo kuraista. Helmikuun puolivälissä! Koirat ei kai valittaneet, siellä ne paineli metsässä menemään.

Pienet tokoilut, koe olisi ensi lauantaina. Voltti on juoksun jälkeisen nihkeyden puolikoomassa ja se tuntui. Plääh. Tekee, mutta silleen puoliteholla. Vähän sitä sun tätä, ei kai mitään kovin pitkäkantoista treeniä vaan vain muistutteluja liikkeistä. Jos viikolla saisi jostain muutaman koiran paikallaoloihin. Jos ei muualta, niin onhan noita omasta takaa. Tarvitsee varmaan laittaa ne riviin.
Primillä perusjuttuja ja aika kivasti se niitä suoritti. Myös lelusta luopumista, joka oli hiukan haastavaa, mutta Pimpula suoriutui tehtävästä hienosti. Ruutua pari kertaa, ehkä jo on sisäistänyt hiukan sitä.

Tokoilukin voisi olla kivaa. Tarttis nyt saada itselle aikaa ja motivaatiota siihen. Tarvitsee ehkä alkaa kyselemään kimppatreenaajia jostain, vaikka onnistuuhan tämä yksinkin. Aika hyvin on tähänkin saakka toiminut. Kun edes joskus ehtii tai pääsee jonnekin häiriön keskelle. Kai ne toiset silmätkin olisi hyvä olla olemassa joskus, mutta mennään tällä mitä on :o) Onneksi Sari on kiva ja sitä kehtaa välillä häiriköidä seuraksi.ps. haluun oman hallin, jossa pääsee treenaa kuivassa ja lämpimässä millon haluan. Pitäisikö lotota...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti