torstai 6. helmikuuta 2014

torstai on toivoa täynnä

Torstaina odotetut Jaakon treenit. Ne ovat aina paperilla aina hankalan oloisia ja meinaa ideat loppua ennenkuin niitä oikein syntyykään. Jaakolta saa aina myös paljon teoreettista tietoa ja ajattelemista. Pohdintaa ja tekemistä sopivassa mittakaavassa.
Koska sitä ajattelua ja puhumista, analysointia ja tekemistä riittää tunnin aikana, niin otin pelkän Voltin treeniin.
Olipa hyvät treenit. Vaikka minun on hankala keskittyä ajattelemaan kauhean paljon, olen enemmän tekemisen kannalla, niin ehkä se vaan taas kerran kannatti! Ajoituksia, liikumista, linjoja.
Ja hei me niin onnistuttiin! Ei aina eikä heti, mutta kuitenkin. Ja kohdat, joissa jouduin miettimään liikaa ohjausta ja omaa liikkumista, ei heti olleet elämäni tähtihetkiä agilityn saralla. Mutta niistä tuli aika mainioita kun vaan sitten joku juttu päässä klikkasi. Aika huikeaa.
Ja koskaan ei tule paha mieli siitä, että joku vähän kehaiseekin :o)

Illalla Prim. Ilman isompaa suunnitelmaa valitettavasti. Mihin se kantaa, ei sitten mihinkään. Tarvitsisi kyllä jaksaa laittaa esteet halutuiksi tai niin että pystyisi tekemään ajatuksella. Kunhan saan ajatuksen kasaan.
Suunnitelmallisesti vain pujottelua vinokepeillä ja ohjureilla. Prim menee aika voimalla niitä ja Sporttiksen vinokepit on aika löysät niin niitä joutuu suoristelemaan kokoajan. No eipä ainakaan riko itseään kun ne antaa myöten.
Sillä on aika hyvä ajatus pujottelussa. Loppuun saakka kovaa, välittämättä missä minä olen. Kohtalaisesti hakee kulmiakin. Nopeasti tässä ei edetä, kerta viikkoon treenillä ei kummaista aikaan saada. Ehkä tarvitsee alkaa ajattelamaan joskos keksisi jotain lisä treeni mahdollisuutta.

Ja kuulumisia Joensuusta. Viuhka on kotiutunut melkoisen mukavasti ja pitää omalla tavallaan pojat ruotuun. Kokeilee vähän Katiakin ;o)
On päässyt jo aksailemaankin ja Kati testaamaan miltä se nopeahko maxikoira tuntuu.
Kiitos Katille Viuhkan aktivoimisesti. Meillä toki on iso ikävä, mutta onneksi Viupiu on hyvässä hoidossa. Katsotaan kotiuttamisaika myöhemmin.

kuva: Kati Hasunen1 kommentti:

  1. Ole hyvä! Viun kanssa on vain ilo touhuilla kaikenlaista! :)

    - KaTI -

    VastaaPoista