tiistai 11. helmikuuta 2014

Tiistain treenit

Sari, Jaksi ja Eeva seurana Sporttiksella. Rata olikin jo valmiina ja numeroitunakin, kiitos.
Prim ja Voltti mukana, molemmilla ihan kunnon treenit.

Primillä ajatuksena oli rohkaista jo isojen koirien keinulle. Varauduin ihan HK:n sinisellä, se on jotain extra special superhyper herkkua meidän koirille, nekun yleensä ei koskaan saa mitään ihmisille tarkoitettuja "ruokia". Tiedä oliko taika sitten siinä vai missä, mutta keinu suoritettiin varsin reippaasti ja oma-aloitteellisesti pyrittiin uudelleenkin kyseiselle esteelle. Ei montaa toistoa kuitenkaan, muutamaan kelvolliseen oli hyvä lopettaa.
Radan pätkää, vielä ei osaa kontakteja tai pujottelua eli aika pilkottua, mutta saipa vahvistettua ja opetettua. Hyvin teki töitä ja mukavasti ohjautui. Täytyy vaan malttaa lopettaa ajoissa, kun väsyy niin alkaa flänkkäämään selvästi enempi.
Prim levättyä tovi muiden treenatessa, sai vielä mennä vinokeppejä. Laiskana en jaksanut virittää ohjureita, mutta eipä se niitä tarvinnutkaan. Menee kyllä kamalalla voimalla niitä. Milloinkohan uskallan laittaa suorille... Mutta haki kulmiakin ja meni aina loppuun, hieno pupsi.
Voltti vetäisi radan nollilla, 28 estettä. Jihuu, se oli nollatreeni. Hinkkailin jotain, onnistuen ja epäonnistuen. Hyvä treeni.

Mukavaa oli ja rauhassa sai tehdä. Seura oli taas mainiota ja treenit ehkä jopa hyödylliset. Tällä viikolla pääseekin kumpikiin treenaamaan useamman kerran agilitya.

Viuhka oli Katille kaiketi näyttänyt mikä ero on chihuahualla ja bordercolliella agilityssa ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti