lauantai 8. maaliskuuta 2014

kisaraportti

Mia Laamasen radat, Riihimäki.
Kivat radat, tekemistä oli ja koiraltakin vaadittiin osaamista. Saati ohjaajalta. Tänään(kin) se loppui viimeksi mainitulta.
Ekalla radalla niin hyvin kuin vaan pystymme 12 ekaa estettä. Mitkä ei kai olleet helpoimmassa järjestyksessä muita katsellessa. Sitten kosahdettiin niinkin typerään kuin takaaleikkaukseen muurilla. Että silleen.
Tokalla meni taas alku kelvokkaasti, sitten vaan ohjausvirhe, en ihan ehtinyt. Mutta muuten, mikäs siinä kun koira osasi. Taas etenkin pujottelussa vaadittiin jonkinmoista pätevyyttä ja sen se esitti.
Hyppis loppui esteelle nro 2. Voltti olikin jo vallaton ja pinkaisi ihan itse väärälle hypylle. Rallati rallati.

Mutta oli aika kiva fiilis etenkin sen ekan jälkeen. Voltti osasi kyllä, minä onnistuin valitsemaan ne oikeat vaihtoehdot. Paitsi se muuri, siinä tuli kiire ja en rytmittänyt jne. Muutenkin ihan perus takaaleikkaukset mättää...
Tokalla jo vähän harmittikin, plääh.
Ja hyppikseltä ei voinut kuin nauraa.
Positiivisena ettei pudottanut yhtään rimaa vaikka olikin hiekkapohja. Myös, että muistin ja uskalsin jättää Voltin hoitamaan oman hommansa ja etenin enkä jäänyt kökkimään. Paitsi sen kerran ja hyllyhän siitä tuli.
Kontaktit jes, tosi se pysäytyspuomi on aika hitaan puoleinen.

Mutta ratoja ei saada nollana läpi. Ei edelleenkään. Eikä kai koskaan.
Ehkä tyydyn treenailemaan, koska niistäkin, ja varsinkin niistä, saa kiksejä riittämiin just nyt. Tai viikon päästä on kisat... mietitään sitten uudestaan. Jos treenailisi ja miettisi ensi vuodeksi oisiko mitään tavoitteita ja mahkuja mihinkään. Nyt ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti