tiistai 11. maaliskuuta 2014

ma & ti

Minun tarvitsee opetella taistelemaan. Jos joku kohta k***see, niin on vain jatkettava. Eikä heitettävä hanskoja tiskiin. Ongelma on siinäkin, että Voltti on melko nopea ja kun lähtee leviämään, niin sitten se kanssa leviää kunnolla.
Jokaista käännöstä ei saa jäädä miettimään ja yliohjaamaan, joskus vaan tarvitsee mennä ehtiäkseen jatkoon. Ei mitään mutkuja.
Ja kyllä se vaan hienosti reagoi rytmitykseen myös kauempaa, teki sellaisen pienen kauniin käännöksen. 
Miksi se on alussa aina niin vaikeaa? Saada rytmistä kiinni. 
Mutta treeni oli hyvä. Kaikesta selvitään, vieläpä ihan kunnialla. Ajatusta siihen takaaleikkaukseen, ei toimi niinkuin "normi koiralla" se vaan on rikottava linjaa vähän väärään suuntaan. Vahvistetaan suuntakäskyjä. Kun ei vaan aina ehdi niin ei ehdi. 
Mutta on se Voltti vaan <3

Ja Prim. Perusjuttuja, tai siis sitä alkua. Pöllö ei pysy lähdössä. Mutta tekee kyllä. Ja juoksi päin mun kinttuja kun seisoin edessä. Palkkailin käteen ja ehkä se vähitellen tuottaa tulosta. "Heiluta sitä kättä _alhaalla_". Yksi irtoamis paikka ja irtosi, oikeaan suuntaan ja oikeille esteille. 
Rimat oli 40cm ekaa kertaa, ei näyttänyt haittaavan. Ehkä niitä voisi nyt nostaa vähitellen. Hui.


Tiistaina treenit taas. Otetaan nyt kiinni kaikki laiskuudet ja ei ehtimiset.
Aika nopea rata. Voltin kanssa muistutus, että tarttee tiukempaa käskytystä joissakin käännöksissä. Ja pyörittäessä sen pitää nähdä mihin sen haluan, muuten ottaa mitä ekana näkee. Mutta muuten, ei pöllömpää. Ja itseasiassa hyvä kun taas muistui noin perusjutut mieleen.
Prim teki pätkiä. Ärsyttävää on se, että se jo pysyi hyvin lähdössä. Nyt taukoilun jälkeen taas ei, etenkin kun on niin täpinöissään.
Muutamia erilaisia käännöksiä alkuun. Kyllä sekin vaan aika muikkuna kääntyy. Mutta myös leviää pakkovalssi-jaakotuksesta kun näkee edessä esteen. Ei lähde minun liikkeeseen vaan nappaa ajatuksissa jo esteitä. Luopumista siis sielläkin. Prim rukan (?) elämä on yhtä luopumisen opettelua. Oli laji mikä tahansa ;o)
Ja toisaaltaan onhan se hienoa kuinka hakee esteitä. Lukee jo ohjauksiakin. Osaa kääntyä putkista yms. Whiskyleikkausta ei osannut.

Kahdet treenit peräkkäin, ohoh. Nyt lepopäivä. Tosin ainakin Prim on erimieltä, siinä on jostain syystä virtaa taas enemmän kuin tarpeen. Voltti ymmärtää ottaa rauhassa sohvalle käpertyen.
1 kommentti:

  1. Kuulostaa niin niin tutulta tuo Voltti. Varsin opettavaista lukea mitä minunkin pitäisi tehdä.

    VastaaPoista