keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

alkuviikon kuulumiset

Tiistaina pääsi puuttumaan Primin valahtamisiin tai ehkä paremminkin siihen, että lukee rataa ja lähtee liikkeen mukana turhan kovin eikä ime niinkään kiinni. Palkkailtiin ja paljon kehittyi heti ja just. Minun koirat nyt vaan on tollaisia, ei sille mitään kai voi.
Pimpula tosiaan teki jo tosi nättejä pätkiä ja 40cm hypyt oli ok. Pari kertaa pujottelua ja 2/3 oikein.
Ja Huom! Sen kanssa ei ole suoria keppejä paljon ja kauaa treenattu. Siitä kun huomautettiin ;)
Muuten toi "pentuja ei treenata"-moodi on vähän outo. Minä treenaan, en kamalasti enkä paljoa, mutta treenaan. En viitsi edes väittää muuta. Ehkä he, jotka tekevät toisin (tai väittävät tekevänsä), ovat jotenkin henkevämpiä tai parempia ihmisiä. Ihan sama.

Voltti oli ihan kummallinen. Meni ja teki, mutta ylikilttinä ja kääntyili liian hyvin ja ei oltu lainkaan rytmissä, ei yhtään. Jessus.

No siihen löytyikin syy seuraavana päivänä. Rukka paralla etutassuista kuoriutunut nahka. Enkä huomannut mitään kun ei ontunut tms. Treenasin Jaakolla ja meni ihan normisti paitsi kontaktit. Oli ihan tajuttoman hidas! Minä vaan ajattelin sen johtuvan jostain enempi treenistä, päätin etten ahdistu. Toisella olikin tassut puhki, oli jossain vähän jarrutellut...
Mitäs itse treenistä. Veto ei toimi, tiedetään. Ei ole pakko tehdä jotain, mikä tuntuu kamalan vieraalle jos sen pystyy tekemään hyvin toisin. Poikkarit ja vippaukset on niin jes!
Henkeviä (?) keskusteluja myös, agilitysta ja ihmisistä yleensä. Kummallisia on moni. Itsekkin varmasti.

Ihana tavata pitkästä aikaa ystävää myös! Vapaapäivät on välillä niin kivoja, kiitos Elina :o)

Mutta nyt tassurasvat ja tossut Voltilla. Oli jo aamulla hyvän näköiset. Parannelkoon niitä nyt pari päivää, onneksi ei pahasti rikki. Luulisi jo sunnuntaina pystyvän kisaamaan, katsotaan.

Itsellä kamala flunssa. Ihan tukossa ja pää painaa ehkä tonnin. Täytyy tässä kuitenkin mennä vähän kouluttamaan ja vielä käymään töissä katsomassa miltä siellä näyttää muutaman päivän ajan. 3 päivää ja ohi on mun työ Nummelan Mustissa ja Mirrissä.
Mikä musta tulee isona, sitä mietitään vielä. Kouluttelen jonkun verran (siis saa kysellä, vink vink) ja lomailen hetken. Jos toisenkin. Katsotaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti