tiistai 15. huhtikuuta 2014

Sunnuntaina Kirkkonummella kisat. Pöh, sanon minä. Ekalla radalla suunnitelma olisi treeneissä onnistunut, mutta kisoissa ei Vompatti sitten pysähtynyt kontaktille... että silleen.
Tokalla radalla pudotti takaakierrossa 2. riman, lopettiin siihen.
Kolmas hyppis oli nopea, pitkät estevälit, suorista putkista kääntymisiä vaikka omaa liikettä jnejne. Alkuun en ehtinytkään, huono valinta. Mutta kääntyi putkelta. Sitten jotenkin johonkin kai sinnepäin, mutta rallati rallaa, sitten menikin jo.
Surkeaa ohjaamista, liian nopea koira, kaikkea.
Prim pääsi tekemään lämppäriesteillä vähän. Puomin, ei ollut kovinkaan reipasta menoa. Ekaa kertaa vieras puomi. Mutta hienosti pysähtyy alas eikä edes yritä karata. Pujottelua muutaman kerran oikein ja hyvin, sitten meni tahti rikki aina samassa kohdassa, oisko syvät urat vaikuttaneet.
Hypyillä rimojen korkeus 40-45cm. Ei käänny mulkerona todellakaan. Enempi voimalla ja kauas.
Muutaman kerran rengasta, ei ongelmaa.


Maanantai oli vika työpäivä. Katsotaan kuinka luopuminen onnistuu...
Koulutuskyselyjä on ihan kivasti tullut ja varasin nyt Ojakkalan torstain lisäksi Lägin hallista keskiviikot klo 18-22. Mukaan mahtuu muutama vielä.

Tänään Primin kuvaus, iik. Mutta priimaa lykkäs, kaikki näytti siistiltä ja puhtaalta ja oikea-asentoisilta. Kuvattiin kyynäret, olkavarret, selkä kokonaan ja lonkat. Virallisena kyynäret ja lonkat, niiden tuomion tietty vielä Kennelliitto päättää. Mutta nyt näytti oikein hyvältä.
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti