tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kisaa ja treenejä

Sunnuntai Kirkkiksellä 2 rataa, hyppiksen jätin väliin kun oli sen verran myöhässä kisat ja piti vähän töitä ehtiä tehdä.
Tulokset oli totuttuja. Mutta edelleen ja varsinkin nyt yhdessä tekeminen aikamoisen mukavan tuntuista. A on ihan surkeessa jamassa, menee sen 2 laukalla ja ei muuten sitten osu alasmenolle. Puomilla oli elektroninen tunniste ja vaikka näytti ettei osu, niin osui. Katsoin videolta ja totta, toinen etutassu osui alakulmaan.
Hyppäsi hyvin, tuli ohjauksiin jne. Ei suurempaa, ei ihmeellistä, mutta nollat odottavat taas ottajaansa meidän puolesta.

Maanantaina kukonlaulun aikaan Vantaalla Alen Marekovicin koulutus. Ja tiistaina Sporttiksella.
Maanantai oli vaikeampi rata ja paljon tekemistä kovasta vauhdista. Tehtiin my way ja sitten Alen way. Painotus estelinjoissa, mitä kautta ja miksi (tarttisi hänenkin mielestä kellottaa useimpien kohdalla, mutta treenin kannalta) ja sitten se Alenin helikopteri sekä vastakäden taakseviennit. Vika oli minulle suunilleen täysin mahdoton. Käsi jäi polveen kiinni, Voltti pysähtyi jne. Liikaa ajatusta, liikaa huonoa yrittämistä ja runsaasti turhautumista ;) Ja kettuilua :P
Kai se sitten jotenkin tehtiin, mutta en todellakaan ollut sinut sen ohjauksen kanssa. Lupasin opetella illan. Siis ajatuksissani.

Tiistaina helpompi rata selkeästi. Ne takaakierrot ei edelleenkään oikein toiminut. Alenkin kokeili, no ei toimi niin ei toimi. Sain tehdä mun tavalla hetken keskustelujen jälkeen. Siis miksi, kuinka ja täh. Jalalla?
Mutta toki kokeilin ja teinkin onnistuneitakin Alenin takaakiertoja.
Voltti oli kyllä aika siisti ja meni ja teki aikalailla niin hyvin ja hienosti, että olin siitä tavattoman ylpeä. Enkä kai itsekkään ihan pöllö ollut.
Vähän tehtiin vielä pyöritystä hypyn ympärillä, vaikea selittää mihin sillä sitten koitettiin pyrkiä. Ehken edes treenaa tuota asiaa, ei tuntunut meidän ohjaukseen sopivalta nyt.

Mitäs jäi mieleen. Ääntä peliin, ohjaukset ajoissa, vähän funny moveja ja ajattele linjoja.
Voltti sekä Pirkko saivat kovasti kehuja hienoina, nopeina koirina. Voltti on kuin sukkela pikku Tip ja Pirkko joku isoäiti.
Pari urosehdotusta tuli, täytyy googlailla. Toisen tiesinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti