tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kesä kaikilla

Melko loistavat lomailmat! Jaksaa tehdä ja mennä, kuumalla tulee itselleni niin hyytynyt olo. Tietysti en panisi pahaksi muutamaa hellepäivää, mutta ehkä heinäkuussa sitten?

Koirilla on ollut kissanpäivät. Aktiivisten kissojen. Ne ovat saaneet juosta irti minä haluavat ja vähän päälle. Riepukin jaksanut hienosti kun ei ole kuuma. Ja se myös ui ja ui vaikka on viileää, rinkiä järvessä ja ilmeisesti nauttii. Luotan nyt sen arvostelutaitoo, kai se ei menis, tai ainakaan olis kauan, jos tulisi kylmä.

Vähäistä tokoilua melkein joka päivä. Prim oppi ainakin melkein tunnarin. Ja ehkä sain purettua sen kaukokäskykooman. Kun ei osaa/pysty/kykene nousemaan istumaan maasta jos sen ja minun välimatka kasvaa yli metrin. Nyt nousee jo sieltä 5m. Edistystä. Avoin luokka olisi siis melkein kasassa, tarttis ehkä johonkin kokeeseen ilmoittaa?

Pari kertaa ollaan aksailtukin, matkaa Joensuuhun hallille vaan on noin 85km... ettei nyt ihan jokapäivä viitsi kuitenkaan.
Viuhka ja Kati on treenanneet meidän  kanssa ja heillä on edistystä niin paljon tapahtunut! Alkaa yhteinen sävel olla aika kohillaan. Katilla on MS-tauti ja liikkuminen on välillä hiukan hankalampaa.
Video 1
Video 2

Prim alkaa olla välillä oikein kiva ja taitava. Kokematon ja tarvitsee enempi ohjausta yms. ja isojen koirien rimat eivät vielä ole sille pala kakkua, mutta siitä se paranee. Oikeasti sen kanssa on kovin hauska treenata!
Voltti on voltti. Eilen se oli superhyperpätevä ja veti 34 esteen radan kerralla nollilla. Ikinä ei ehkä ole tehnyt niin. Kontaktitkin oli ok, ei huiput mutta nyt kelvolliset.

Koirien kesäkivaa (kamalan huonoa laatua koko klippi, mutta niillä on kivaa!)

Voltin pennutus mietityttää.... jos, ehkä tai sitten ei. Mutta kun haluaisin siitä pennun. Ehdottomasti. Mutta niin ehkä haluaisin Primistäkin. Voihan vaikeus.

1 kommentti:

  1. Viuhkahan meni tosi hienosti Katin kanssa agilitya ja kesävideo oli hauska! Kiva nähdä välillä maleistakin jotain videonpätkää :)

    VastaaPoista