tiistai 28. kesäkuuta 2016

loma lähenee

Viikon päästä Volvon nokka kääntyy kohti Pohjois-Karjalaa ja toivotaan iskareiden kestävän. Kyytiin pitäsi mahduttaa hevosen tarvikkeiden lisäksi omat kuukauden kamat ja koirat. Ja ehkä tytärkin. Volvon perään kiinnitetään traikku ja sinne sisään Gio. Varovainen arvio Nummela-Maukkula (talli on siellä) 8h. Siitä sitten vielä mökille noin 35km. Pitkä on päivä.

Ennen lomailua täytyisi vielä tehdä paperihommia, tarkastella laskuja ja hoitaa arkea & pari koulutusta. Päivät vaan kuluvat ja huomaan etten ole saanut tehtyä mitään. Ilmat ovat olleet pääosin mukavat, on tullut vietettyä hevosen kanssa aikaa ja koirien kanssa lenkkeillen. Illalla ei vaan enää huvita...
Mutta syyskauden treeniryhmät on nyt kasassa, ryhmät täynnä ja jonossa jokunen. Tälle vuodelle en enää ota viikonloppukoulutuksiakaan enempää, nekin on jo siis varattuna.
Hieno tilanne, en voi valittaa. Kiitos ihanat koulutettavat, kaverit, seurat, porukat, kennelit, leirit jne.!
En voi vieläkään ihan käsittää miten onnekas olenkaan, täytyy yrittää pysyä onnen arvoisena.

Mökiltä käsin voisi parit kisat vetäistä Voltin kanssa, Varkaudessa olisi ja sitten myös Joensuussa. Mikkeliin asti en taida viitsiä lähteä... Kisa per kuukausi saa hetken ainakin jatkua.

Oikein ihanaa kesää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti