tiistai 7. kesäkuuta 2016

treenattiin

Olipas kiva päästä treenaamaan kerrankin jonkun muun tekemää rataa! Katin ja Sarin kanssa kentällä, Kati oli tehnyt SM-kilpailuiden tuomareiden ratakoosteen. Oikein mukava, menevä ja vähän tehtävääkin.
Voltin kanssa heti nollana :) Eikä mitenkään ihan huonokaan, ihan kelvollinen. Kokeilin joitakin ohjauksia, aikalailla kaikki toimii. Voltille kymmenen sydäntä ja yksi vielä kaupan päälle! A:n juoksari oli kaiketi joka kerta kelvollinen, keinun voisi mennä enemmän loppuun saakka, puomi on vaihtelevan hidas. Eletään nyt noilla, tehdään asialle joskus jotain...
Voltin kanssa on vaan niin helppoa. Tunnetaan toisemme ja meneminen on vaan niin kivaa. Lupaan ja vannon, että loppukesästä aloitamme kisaamisen. Tai käydään me SM-kisoissa joukkuekisa vetäisemässä vielä, "pakko" kun kaverit pyysivät.

Notte on tehnyt hiukan ja ihan hyvällä mallilla on ikäisekseen. Eihän se paljoa osaa, mutta tekee ihan kivalla asenteella ja sillä on hauskaa. Siitä on hyvä jatkaa.

Koulutuksissa alkaa ns. alas ajo ennen lomaa eli teen vähän kevennettyjä viikkoja. Muutama pentutunti ja vielä kolme iltaa "täsmä treenejä". Juhannus ja pari koulutusta, sitten lähdetään kesälaitumille Pohjois-Karjalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti