sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Korona päiväkirja - osa 3

Iski ahdistus nettikursseista tai niiden teosta. Enhän ole koskaan tehnyt, en osaa, laatu ei todellakaan ole sellaista mitä "kaikilla muilla"... kuvasin useita monena päivänä. Robottikameralla toimi hyvin, mutta se vei todella, todella paljon aikaa ennen kuin video oli ensiksi ladattu puhelimelle, puhelimesta ohjelmaan, ohjelmasta käsittelyn kautta takaisin puhelimeen ja siitä sitten eteenpäin. Lisäksi kaikki kun tilttasi muutaman kerran, meinasi iskeä epätoivo.
Sitten kuvasin ihan vain kännykällä. Helpompaa. Nopeampaa. Laatu?

Olin tehnyt itselleni listaa, näin ja noin, nyt tätä tälle viikolle ja tuota seuraavalle. Onko tämä edes yhtään sellaista mitä asiakkaat haluavat? Ymmärtääkö noista mitään kukaan ja miksi ihmeessä kukaan maksaisi näistä hauskoista kotivideoista yhtään mitään???

No eka setti on nyt jaettu. Toisia ei vielä edes kuvattu. Onneksi jonkinlainen runko on olemassa. Lopulta, näissä videoissa ja ohjeissa on asiat niin kuin itse olen omille koirilleni niitä tehnyt!

Sitten tuli tosiaan valonpilkahdus, pääsisin vuokraamaan kenttää! Tosin vuokraa pitää maksaa toisaalle, monella asiakkaalla on minulla rahaa sisällä ja minulla taas Lägi Areenalla. Eli maksan siitä, että pääsen kouluttamaan. Tavallaan. Mutta koska kentän vuokra olisi kohtuullinen, pystyisin tekemään sen.
Tietenkään en oleta kaikkien asiakkaiden tulevan, eikä etenkään riskiryhmäläisten kannata! Vaikka koulutukset pidetäänkin pääosin 20min yksäreinä, vain minä kosken esteisiin jne.

Tein jo taas kyselyn, rungon jne. Saman tien kun sain sen ulos, tulikin tietoa ettei ehkä onnistukkaan kentän vuokraus ainakaan siinä mittakaavassa kuin haluaisin! Äkkiä pois nettisivulta ilmoittautumiset ja isot pahoittelut.

Mä en kohta jaksa.... teen ja yritän. Laittelen kymmeniä viestejä ja suunnittelen tuntikaupalla asioita. Tottakai kaikki on epävarmaa ja epävarmaa elämää elää kaikki tällä hetkellä. Silti.
Musta tuntuu ettei edes kannata yrittää. Ehkä vaan odotan hallituksen päätöstä saako jotain tukea vai ei. Tai menen oikeisiin töihin, josta saa palkkaa, lomaa, sairauslomaa ja lomautuksen. Siitäkin saa sitten edes jotain rahaa. Kai minä vanhana hoitajana johonkin kelpaisin.... jos kerta pula tulee.
Tallitöitäkin olisi tarjolla osa-aikaisesti. Ehkä tartun siihen, olisi ainakin jotain tekemistä.

Poika on  linnoittautunut omaan huoneeseen, käy vain pakollisesti vessa ja suihkussa ja hakee ruokansakin omaan huoneeseen. Haluaa tehdä näin ettei tartuta ainakaan niin helposti jos on saanut viruksen.
Minä elän kotona normaalisti, mies elää melko normaalisti. Töiden jälkeen desinfioi kyllä auton rattia, oven ripoja, kenkiä yms.

Sellaista valitusta nyt. Oikeasti on iloinen asia, että ollaan tiettävästi terveitä, samoin lähipiiri! Tai oikeammin en tunne kuin yhden sairastaneen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti