keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ei olla tehty oikein kunnolla mitään, sitä sun tätä sinnepäin. Oiskohan tuo sinnepäin-mun tapa ja motto. Aika noloa ehkä tunnustaa edes sellaista.

Prim on treenannut olemaan kiltti pupsi ja siinä sivussa vähän tokotus temppuja ja agilityakin. Sen tekeminen on vaan aika ihailtavaakin välillä tuolaliseksi pikkupupsiksi. Mitään se ei osaa, mutta tekee kyllä. Joissakin asioissa sen ja mun hermot ei kestä, sellaiset on nyt jätetty suosiolla myöhemmäksi.
Noutoa saalisleikillä. Suu pysyy nyt kiinni ja vauhti on hyvä. Luokse ei todellakaan tuo sitä vielä, tosin en ole koskaan kokeillutkaan. Pitäiskö?
Perusasentoa, kaukojen liikeratoja, parin askeleen seuraamisia. Istuen ja maaten paikalla pysymistä. Siinähän se, mutta eiköhän se riitä.
Niin ja tekee samalla tavalla missä vaan. Ainakin nyt vielä.

Voltti kävi kokeilemassa hyppäämistä hoidon jälkeen ja kyllä se jalka taas nousi kepeästi.
Tehtiin vähän tokoakin, vähän melkein ahdistaa ne pm-kisat. Onko pakko kun ei halua. Ehkä se taas tästä.
On se vaan muru. Ihan paras. Ihan huono omatunto, tuleeko Primistä koskaan noin tärkeä? Jos ei, nii haittaako se?

Viupiu nyt on ollut vähän rasittava kun on ollut vähän levolla. Varvas nyrjähtänyt tms., todennäköisesti rantakivissa mökillä puljatessa. Ei se murtunut ole, onneksi. Ei nyt onnu normisti, mutta keventää helposti eikä nyt hypi aksaa hetkeen. Tuijottaa sitten kissoja sisällä ja varjoja pihalla.

Maliina lomailee Juhan kanssa mökillä. Käynyt vähän pupu jahdissa, päässyt veneilemään ja uimaan, mikä onkin sen lempihommaa nykyään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti