perjantai 9. elokuuta 2013

tokoa ja höpinää

Kimppatreenit ja oi voi, olihan se lähdettävä kerta joukkueessa puolipakolla on mukana. Kritisoin kyllä siellä olemista, seurasta on EVLssä paljonkin parempia samassa kokeessa.

Täytyisi kai vähän koittaa nyt 2 viikon sisällä treenata... pikkaisen on toivomisen varaa siinä, tässä ja tuossa.
Paikalla makuu - meni hyvin, pysyi hyvin, mutta siirtyessäni taakse meni lonkalle. Että niinpä, millois muka on tuollaista tehnyt?
Istuminen oli vahva. Ilme vaan ikävä kun tulen kohti.
Tunnari, ihan kelpo.
Ruutuja oli kaksi vastakkain. Merkki ihan ok. Kovaa meni ja taakse hyvin. Otti sen ruudun minkä näytinkin. Toinen puoli sama. Sitten iso MUTTA. Kun menin kohti, niin alkoi vilkuilla taakse ihan kuin palkkaa kiitos lentää nyt ja heti, jopa nousi. Tämä vielä toistui useita kertoja. Palkkailin sitten makupalalla maassa olosta siellä. En ymmärrä. Sitten vielä kerran lähetys ja jäi hiukan eteen, käskytin uudestaan ja meni taakse kunnolla. Ja pysyi myös. Voiko olla, että ajatteli etten ole tyytyväinen paikkaan kun se ei ehkä ollut Voltin mielestä just se oikea? Ruutu on ollut melko vahva liike eli nyt tälläinen hassu juttu. Täytyy yrittää jaksaa ja ehtiä tehdä paljon ruutuja. Ainakin kaksi kertaa ennen koetta ;)
Seuraamista vain asenteella. Edistää joo, mutta ihan sama. Kun on kivaa niin se on pääasia!
Kerran Z ja kaikki oikein. Ei ne ehkä ole mitenkään vautsi vau jne., mutta teki.
Ohjattu ja eka ruutuun päin. Ei mennyt halpaa, tämä oli hyvä. Molemmat puolet bueno. Ei valittamista. Ehkä joo kerran pyöräyttää kapulaa suussa, mutta en saa sitä siltä pois.
Luoksetulo läpijuoksuna, kovaa tuli ja perusasento vino. Sitten stopeilla, vieläkin vauhtia oli ja stoppikin ok sekä ei edes ennakoinut maahan menoa. Lopuksi yksi läpijuoksu.
Kaukot ja ne tais olla ihan kelvolliset! Kuulemma peruutti sentin. Hyvä hyvä.
Taisi tulla kaikki liikkeet tehtyä lukuunottamatta hyppynoutoa.
Jos nyt melkein joka päivä jotain kivaa tekisi tokon kanssa. Hauskaahan Voltilla tuntui olevan, kukas kertoo millä se sama saadaan kokeeseen?

Syyskuun puolessavälin olisi Hi-Han hakukoe, mutta ei taideta ihan vielä olla valmiita kokeilemaan. Muutama juttu vielä, ihan silleen kiintorulla, varmat näytöt, umppari, esineet kuntoon jne.
Esineitä tehtiin kerran mökillä, ne kyllä tuli ihan hyvin!

Mutta se on hauskaa se, että joukkueessa on myös Pyry Sarin kanssa! Ja se, että Laura oli Pirkon kanssa Englannissa tehnyt hyppiksellä nollan, on vasta super hienoa!
Ihan ilman lupien pyytelyä, tässä olisi linkki heidän hienoon rataan:
Pirkko ja Laura Englannissa

Vielä linkki Kareksen Juhan blogiin, jossa kertoo koiransa menettämisestä epilepsian takia. Niin kamala sairaus, johon olen chihuissa myös omakohtaisesti törmännyt. Ja bordercollieissakin tuntuu olevan enemmän ja enemmän. Vai onko ollut aina, mutta jonkun asteen avoimuuden ja internetin ihmeellisen maailman avautumisen myötä tietoa jaetaan enemmän.
Törmäsin nyt myös bordercollie collapse'en. En tiedä kuinka en ollut koskaan kuulutkaan asiasta :( Mutta näitäkin löytyi tuttavapiiristä jopa.
Kun vielä nämä "perinteiset" sairaudet, viat ja kaikkia, niin huoh. OCD, lonkat, kyynäret, silmät, selkä, luonteet. Kai tuon viimeisenkin voi tuohon lisätä. Ja paljon muuta. Kompromissejähän se kasvattaminen pakosti on, mutta voi apua, mistä kaikesta joutuu tinkimään tai valitsemaan. Kaikkea ei kuitenkaan ikinä tiedä. Syvä huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti