torstai 29. elokuuta 2013

Torstaina aamupäivällä Mian ja Vipin kanssa pikaiset agilitytreenit. Voltilla vain muutamia juttuja, enempi ohjauskokeiluja pariin kohtaan ja ne kepit tyhjään. Ei niin mitään ongelmaa.
A:ata ja ihan ok, varmuus ja luottohan minulta siitä puuttuu kyllä.
Vip meni Mian kanssa varsin hienosti ja onnistuneet treenit. Ongelmahan on, että se roiskii rimoja ja oikeastaan vain siksi, koska katse on Miassa liikaa, ei keskity itse tehtävään. Upeat jarrut sille löytyi!
Prim oli aika taitava melkein. Alun keskustelun jälkeen, ollakko paikalla vai ei, pysyi. Melko mukavasti teki ja opetteli, tykkään kyllä sen asenteesta todella paljon.
Primpula ei ole mikään pehmotyttö, mutta selkeästi kuuntelee ja haluaa tehdä ihmisen kanssa. Ja hui, se menee jo kovaa. Tosin onhan se isokin, melkein Voltin kokoinen.

Kuinkahan paljon muut lukee blogeja? Minä luen säännöllisesti muutamaa, oikein odotan joko on lisää tekstiä. Yleensä ne ovat treenejä, mutta myös arkipäivän kuulumisia. Sellaisia koiramaisia.
Jotkut taas on listalla vähän "pakosta". Luen jos on aikaa. Osa on sellaisia etten tajua niitä, osasta alkaa melkein aina iskeä pieni ihmetys tai ahdistus. Selkeästi jotkut ovat vain itselle kerrottuja tai jollekin sisäpiirille.
On myös superasiallisia ja jämptejä blogeja. Asiaa, mutta joskus vähän tylsää.
Ja ei koirablogit. Ne on asia erikseen ja niissä ei juuri tule käytyä. Joskus vahingossa. Yhtä ruokablogia lueskelen joskus ja olen tainnut jokusen reseptin sieltä napata.
Useimmiten siis agilityaiheisia kaikki, jokunen kasvattajan, välillä tsekkailen pentublogeja.
No entäs oma? Se nyt ehkä on tylsyyden huipentuma usein. Lähinnä treenit sitä sun tätä. Joskus jotain muuta. Ja kelle kirjoitettu? Jaa'a, oisko lähinnä itselle. Joskus käyn tarkastamassa mitä teinkään sen ja sen koiran kanssa silloin tai tällöin.
Ehkä tämä blogi on osaksi myös kasvattaja-blogi. Koitan noiden bc kasvattien kuulumisia kirjoitella myös jossain määrin. Sari nyt pitääkin blogia Pyryn kanssa tekemisistä ja Laurakin Pirkon (kirjoittaa vaan tylsän harvoin, vink vink).

Kasvateista tuli mieleen, että pikkulikat Di ja Whoopy olivat käyneet Piiralla. Kati rukka on saanut maanantai kappaleen... Mun hermorakenne ei kestä käydä siellä lainkaan. Iskisi masennut ja epätoivo, syyllisyys ja paha olo.
Meidän koirat hoitaa loistavasti Hyytiäisen Mari. Olen suositellut kaikille, tykkään. Ja niin tuntuu tykkäävän moni muukin!


2 kommenttia:

 1. Tykkään lukea täältä mitä kaikkea taas ootte saaneet aikaan, kun ei kuitenkaan ihan niin usein nähdä.
  Ja toistaiseks kirjoitan vaan Pyryn blogia. ;)
  Siinä menee mulla jo niin pal aikaa, että jos kirjoittais vielä Vipin, niin... :0
  No se mun blogi voi olla toisinaan tylsääkin luettavaa, mutta lähinnä se on kirjotettu itselle muistiin, mutta myös sulle, että tiiät missä me rämmitään ja näät sieltä että yritystä on, vaikkei niin aina tuloksia.
  Ja muuten tuolla pennut2010 osiossa on mun vanha blogiosoite. Nykyiseen ei tartte edes salasanaa.

  VastaaPoista
 2. Vinkki otettu vastaan ja heti tsempattu :)

  VastaaPoista