sunnuntai 11. elokuuta 2013

kisaamista

Marja Lahikaista urakalla. En muista milloin olisin hänen radoillaan ollutkaan, ehkä joskus vuonna 2002 Nannin kanssa? Tämä on jäänyt mieleen siksi, että se oli meidän eka nolla 3-lk ja vielä voitettiinkin.
Mutta eiliseen ekaksi. Radoissa oli tekemistä. Huippua! Inhoan kilpajuoksuratoja, nämä teknisemmät ovat vaan paremmin meille sopivia.
Tulostaso oli surkea, kolme hyllyä. Mutta iloisena ajelin kotiin. Ne oli hyviä hyllyjä ne :o) Minun mielestä.
Ekalla pysyin suunnitelmissa, koira meni ja teki loistavasti. Aalta sai ansaitun virheen, nyt vaan totuus on ettei se toimi. Sen jälkeen olin alunperin ajatellut tekeväni vastakäännöksen. Mutta muuri vaihtui pituuteen ja jotenkin ajattelin ettei ehkei tarttekaan kun kuitenkin hiukan kiire ois sitten jatkoon. No ois tarvinnut.
Tokalla oi voi kuin se melkein meni hienosti. Yhteen en ehtinyt valssaamaan ja meni pikkuisen tökerösti. aan kontaktinkin otti, mutta mulla iski aivosulku ja se aiheutti yhden ylimääräisen hypyn. Siitä viis, hieno rata. Ja jeps, videolta katsoin että hullu pieni kiituri vetää todellakin innareina välillä... ihmekös tuo, että on vähän kiire joskus.
Hyppis oli mukava ja siinä vaan yksi hyppy hyppäs mun eteen. Samalla polvi naksahti lukkoon. Eli hylly taas, mutta ilman sitä aikamoista kiitämistä. Ihan siistiä!

VIDEOT


Sunnuntaina rataprofiilit olivat ehkä kiireisempiä. Eka jopa helpohko, mutta joo... onnistuin tyrimään. Aan kontakti taas, sitten en tiedä miksi ei jalat liikkuneet, Voltti pysähtyi melkein, ponkkasi päin rimaa ja lennätti sen mun sääriluuhun. Eksyi kepeillä ja oli saanut vielä lentokeinun. Joka ei kyllä ihan satavarmasti ollut. Nih. Loppu ok.
Tokalla voi apua... kohta, missä mietin kuinka ehdin putken edestä juoksemaan ja vielä ohjaamaan seuraavan tiukasti taakse. Ei ole kuulemma kiire, menee putkessa aikaa. No ei näyttänyt muilla olevan, mutta mulla oli. Ja oikeasti _luulin_ meneväni nopeasti ja en varmistellut edellistä vaan annoin mennä vaan. Voltti tuli päin jalkoja suoraan, rukka.
Sitten jotain iik ja apua sähläämistä, Aalla käskytin pysähtymään ja meni läpi ja me juostiinkin suoraan maaliin.
Hyppis ihan ok oloinen, taas vähän huh kuin ehdin, kohtia. Etenkin kun katsoin muutamaa, joilla koira tuli kintuille. Heti toka rima alas, 3. rima alas, 4. rima kai myös ja kun se putken jälkeinenkin tuli niin me mentiin pois. Joku on vialla, se ei todellakaan pudota noin. Liike on puhdas, mutta ei antanut venyttää tosita etujalkaa kunnolla. Oli kuulemma ihan etusilla pudottanut kaikki. :o(
Pikasoitto Hyytiäisen Marille, onneksi tulee katsomaan heti huomenna!

Tulipa kökkö olo, huono mieli ja kaikkea. Lauantaina osattiin, tänään ei. Aalle on pakko keksiä jotain, se askellus on vaan huono. Menee ihan liian kovaa yli harjan.
Muutenkin tänään (taas) tuli olo, että vähemmänkin nopsa koira riittäisi tälläiselle kehnolle ohjaajalle. Voltta raukka. Rukka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti