sunnuntai 19. tammikuuta 2014

plääni

Kisoihin ilman sen suurempia tunteita. Nyt yritin vain kertoa itselleni, että me treenataan agilityradat puomin ja keinun pysäytystä. Pysähdyttävä kerta niin sanotaan. Piste.
Voltillahan pitäisi olla olemassa puomilla molemmat versiot, monta kisaa on saanut posotella menemään ne juosten kun kisaradan profiili on sen sallinut. Ja loikkasi Elinan kanssa törkeesti vaikka yritti pysäyttää.
Ja se keinu on ollut lentäväinen ja ropsahdellut niin turhia virheitä siitä.

Ratojen profiili ei sallinutkaan juoksupuomia minun vauhdilla eli sikälikin pakko toteuttaa suunnitelma.
Radoilla tuli hyl.-5vp.-0/2.
Puomi ja keinu molemmilla ok. Mutta A :/ Loikkasi siis niin selkeesti, ärsytys.
Hyllytti ekalla koska oli niin kilttinä. Piti kääntyä suoralta vaikak edessä oli vielä hyppy houkuttimena, reagoi  käskytykseen liian tehokkaasti ja kääntyi pois. Sitten rallattelin rytmin kadottua hyllyn, mutta pääosin tekeminen ok.
Tokalla ei kai isompaa huomauttamista paitsi se A. Hitsiläinen. Vaikka ajatus olikin treenaan kontakteja (ois se A pitänyt listata mukaan), niin harmi silti. Oishan se nolla voitolla kelvannut.
Hyppis oli aika nopea. Nolla, mutta rehellisyyden nimissä ei kaunis eikä sujuva, sain Voltille niin turhaa ajanhukkaa parissa kohtaa. Lisäksi se tulee niistä putkista niin saamarin kovaa... Ihan harmittaa oma kämmäily. Siitä huolimatta nollalla toiseksi, yllättävää.
Eli kai se Voltti on nopea kun saadaan vähän kaarrattaa ja törmäillä ja kysellä, silti ihan kohtuu ajalla. Oho.
Kukaan ei kisaa kai palkintojen takia, mutta hymyilyttää verratessa edellisiä (JAU) ja nyt. 2. sijasta sai jonkun ruokamerkin näytepusseja ja narulelun. Tietysti ymmärrän seuran budjetin olevan tiukoilla hallin rakentamisen takia.

Että sellaista. Kivat kisat, kivoja ihmisiä ja kivaa fiilistä.

Meidän koiria ei nämä pakkaset vielä hetkauta. Metsälenkillä painellaan ongelmitta. Hihnalenkillä Voltti alkaa nostella tassujaan jossain -15°, mutta eipä sellaista ole vielä ollut. Tai oisko just nyt, mutta ei me olla lenkilläkään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti