sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Rallati rallaa


Tiistaina jäykähköin reisin Tuulian treeneissä, Prim pääsi myös.
Prim on mahdoton. Putket vetää kuin mangeetti… mutta kun siitä pääsi yli, niin hei kappas, se teki oikeasti hienoja pätkiä (ei se muuta vielä teekään).
Onnistui päällejuoksut, takaaleikkaukset, yms.
Mutta tosiaan, se putkien veto ja lähdössä pysyminen. Hiipii. Mutta muu, ihan mukavasti sanoisin.

Voltti sitten teki hienosti kai semmoiset 24 estettä nollana, mutta sitten ei enää jalka liikkunut. Testailtiin alkua yms. Mukavasti se tekee, pieni halli jne. Vähän meni kauko-ohjaukseksi kun noilla enempi suorilla reisi kertoi ettei ole vielä aika juosta.

Kotona ei olla ehditty edes tokoilla kun töitä on niin paljon :(

Perjantaina pääsin kuitenkin livahtamaan Turkuun Elinan treeneihin. En ollut ehtinyt kamalan hyvin opetella rataa etukäteen ja jotenkin ei jäänyt päähän.
Alussa ehti huonompi vaihtoehto ja meni väärälle hypylle. Jne. Vähän kaoottista kaiken kaikkiaan…
Mutta saatiin sitten koottua itsemme (lue: sain jotenkin koottua itseni) ja saimme paljon onnistumisia. Voltille se kovasti mainostettu iso sydän tähän pujotteluissa. Aina oikein vaikka olikin aika haastavat alut ja loput.
Keinulle saatiin virhe. Ja toinenkin. Siis virhe ja virhe, mutta nyt ehkä sellainen kisakeinuna loistava versio. Mutta jos nyt niin treeneissä, kuin kisoissakin, tekisi korostetun vahvoja pysähdyksiä. Kuin myös puomilla.
Mitäs muuta, edelleen ei reisi ollut täysin yhteistyökykyinen. Mutta Voltti nyt oli tietysti jos sille vaan osasi kertoa oikein.
Ja Prim. Voi että kuinka se pystyi olemaan niin teinihiiwiö… Lähdöissä pysyminen, mitä se on? Keppi eteen maahan ja pysyi. Sitten kyllä teki hienosti jotain, vautsi vau. Sitten läksi ohi esteiden, kiertämään kehää jnejne. Ja jotain vielä vähemmän kivaa. Ja tuli verrattua vähemmän mukavaan koiraan. Ja minä en tajua mitä sille on tapahtunut. Missä mun kiltti superpupsi on. Tahtoo sen takaisin, nyt ja heti!
Tosin pysyi siellä keskellä rataa paikallaan joo.

Voltille kurikuuri kontakteilla. Prim ei mene yhteenkään putkeen kuukauteen. Minä taas tarvitsen keskittymistä.

Mari kävi hoitamassa Voltin ja Primin eilen. Vähän sitä sun tätä Voltilla, ei kyllä mitään isoa tms. Oikeassa kintereessä vähän sanomista.
Primissä enempi, mutta hyvin sai auki jne. Alun hösläyksen jälkeen oli oikein mallikkaasti hoidettavanakin. Muutaman viikon päästä uudestaan Prim ja samalla Voltin kinner. Taidan myös haluta itseni… ja ehkä Juhan.
Pika pikaa katsoi katsoi myös Friidua kun se on melkoinen tiukka pipo ja kaikki koirat saa huutia.

Mukavasti laumassa menee koko poppoo Friidua lukuun ottamatta. Se ehkä haluaisi olla jossain ihan muualla tai ainakin toivoisi muun laumana vaikka kuuhun. Donna on harmiton kissapaimen, Typy on hauska pentu. Prim sitä vähän komentaa olevinaan välillä, mutta pääasiassa leikkivät sulassa sovussa.
Viuhka ei ole kenestäkään moksiskaan, Friidun kiertää kaukaa saatuaan hampaat kuonoonsa. Voltista ne on vaan olemassa, that's it. Primistä kai on vaan huisaa kun on lisää leikkikavereita. Tosin se kiertää kanssa Friidun todella kaukaa ja lentää pihallakin toiseen reunaan jos Friidu jollekin rähähtää.
Riepu ei ole irti niiden kanssa, mutta sisällä lähinnä toteaa, että jaa'a, lisää valopäitä. Maliina ei välitä tuon taivaallista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti