torstai 30. tammikuuta 2014

Terveisiä mökiltä

Tai ensin kävimme Voltin ja Primin kanssa Timpan treeneissä töiden jälkeen. 
Kiva treeni ja molemmat koiruudet meni aikalailla kivasti. Voltti tosin ei taipunut kepeillä oikein sisään ja olin kieltämättä, että oho. Muuten taisi teema olla "kaikki onnistuu" ja tietenkin hyvä mieli.
Prim teki oikein pätevästi alkua, meni pimeään putken kulmaan ongelmitta, kääntyi oikeaan suuntaan jne. Rengas oli nostettava ylös, se on niin iso ettei voi kyllä mennä matalaa enää. Mitä tekee Prim? No hyppää tietysti se renkaan. Aina ja monta kertaa. Myös sivusta kutsuttuna, pätevä! 
Kohtuudella loput, hyvin kyllä kääntyy jne. Mutta ongelmaa löytyi ja ongelmaan löytyi myös hetken päästä ratkaisu. Siistii.

Sieltä Sporttikselta sitten kohti Mikkeliä. Hyvä oli ajella, aika hiljaista oli liikenteen puolesta. Rekkoja lähinnä. 
Ja 5h yöunien jälkeen Joensuuhun. käväisy Joen hallilla. Kiitos, kivaa oli. 
Viuhka jäi Katille lainaan hetkeksi, saa kokeilla maxi agilitya. Ja tokoa ja paimennusta ja mitä haluaa. Oliko fb päivitys jotenkin, että ai se tuli jo ja menikin näköjään ;)

Mökillä kiva yllätys, se olikin jo puolilämmin. Remontti Jussi oli vielä täällä ja lämmitteli hellaa. 

Nyt on päivä lenkkeily, liikuttu ja ihailtu kaunista suomen luontoa. Ihan hassua kun lunta ei ole kuin ehkä 10cm, pääsee joka paikassa ongelmitta liikkumaan. Käytiin koirien kanssa jäällä lenkki, vaaralla lenkki ja ihan vaan pihalla puuhailua. Hyvin heitä nyt nukuttaa.

Ps. Voltilla alkoi juoksu! Olisko edellisestä nyt 9kk, aika pitkä väli. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti