maanantai 6. tammikuuta 2014

Pyhiä vietellessä

Sunnuntaina kisat Vuokkosilla. Lämppälenkillä reidessä tuntui ikävältä, juokseminen sattui todella. Mutta kyllä se nyt radan tai kolme kestäisi, luulin.
Sisällä lämpätessä alkoi sattua toiseenkin, mitä? Edellisenä päivänä ei ollut mitään. No perjantaina toki juoksin ne intervallit uudestaan, mutta venyttelin jnejne…

Eka rata hyppy-putkeen-puomi-pituus jne. Jäin siihen pituus-kohdalle. Pääsin just ja just pois radalta. En muista milloin olisi sattunut niin paljon, molempien reisin etuosat tuntuivat kovilta kivimöhkäleiltä :(
Elina riensi apuun ohjaamaan Volttia loput startit. Melkein kylmiltään.
Eka rata oli oikein siisti ja hieno kunnes 3. vikalla Voltti päättä näyttää mistä on nopeat puomit tehty ;) 5vp. ja kalastelua hiukan putkeen. Muuten niin siisti rata!
Hyppis oli vähän pelottava alusta. Voltti tuli yhden esteen ohi jne.
Mutta ihan hyvin Voltti Elinan käteen sopi ja hienolta näytti. KIITOS Elina.

Illan venytin, hieroin, söin lisää magnesiumia, saunoin, laitoin kylmägeeliä ja venyttelin lisää. Auts.

Maanantaina ei tuntunut niin pahalta ja agilitaamaan. Primin treenit ja en kyllä pystynyt taaskaan juoksemaan varsinaisesti, vähän hissuttelua ja pyörittelyä.
Prim oli _vallaton_. Energiaa ja ylitsepursuvaa sellaista. Ei pysy lähdössä. Menee läpi. Tattaraa vaan sullekin. No saatiin me hyviäkin pätkiä. Kai.
Vauvakeinua ja nyt ei pelännyt, jee. Ja tietysti piti hiukan nostaa ylemmäs. Ja ei silti pelännyt tai arkonut.

Illalla vielä kouluttamaan Virkkalaan, kontakteja ja keppejä vähän enempi. Voltti mukaan, ei tartte juosta. Teki radankin ja teki hyvinkin. Sain palkkailtua pysäytyspuomin ja todistettua yhden pujottelu jutun. Tätä tarttee hyödyntää joskus jossain jos mahdollisuus.

Vähän tokoa kun jäi aikaa (ryhmästä puuttui 1 koirakko ja osa teki vähemmän muutenkin). Perusseuraamista, z (istumisessa kerran väärin), luoksetulo suoraan ja stopeilla. Ennakoi todella helposti. Kaukot, tais tehdä kohtuu ok.

Ennen nukkumaan menoa vielä venyttelyä, hierontaa jne. Voi urheilu. Tai sen yritys. Vannoin etten ikinä enää tee muuta kuin agilitya, mutta mutta… katsotaan.

Hetki mietintää. Voltti menee kovaa. Kisoissa isolla radalla se menee vielä kovempaa ja meidän rytmit on kadoksissa täysin kun se tulee niihin tilanteisiin vielä nopeammin. Takaaleikkauksia tarttee treenata, minun. Puomia on pakko alkaa pysäyttää. Pakko päästä treenaa enempi isoille kentille.
Ja Prim. Sen kanssa on pakko aloittaa treenata "oikeasti". Onneksi nyt alkaa olla mahdollisuus. Se on nyt vähän vallaton jne. ja kun ei osaa mitään, niin soppa on valmis. Pupsi on saanut olla aika pupsi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti