sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

kisastudiota

Sunnuntai mennyt jännätessä karsintoja ja myös vähän treenaaten.
Mini- ja medikoiria tunsin hävettävän vähän. Ja jätin väliin myös livestreamin osaksi... Maxit olivat kutkuttavan jänniä! Aika huikeeta, Janita ja Hitti voittivat. Ansaittua, sanoisin. Superia. Hienoa. Pisteitä jokaiselta radalta!
Ja samoin Raisa ja Repo tekivät varmaan työtä. Aika jäätävää, että pystyy tekemään tuolla viisi o-rataa!
Ihana Omie Elinan kanssa toiseksi, voittaen kaksi rataa. Huikeeta.
Mila nuorella Unilla kärjessä. Vau!! Ja Tuulia kahdella koiralla 10 parhaan joukossa ollen 6. ja 7. Pätevää.
Jaakko Zenillä 9. eli LAWilaisia 6kpl kympin sakissa. Kun en itse pysty hihkumaan meidän osaamista ja menestystä, niin saahan sitä vähän seurakavereiden pätevyydestä iloita :o)
Moni muukin kaveri teki vaikuttavia ratoja. Aina ei ollut onni myötä, mutta pääasia, että he todennäköisesti ja toivottavasti nauttivat koiriensa kanssa menemisestä täysin sydämin.

Kentällä Sarin, Jaksin ja Sarin kanssa. Ensiksi ekan kerran tokoa SM-kisan jälkeen. Todella vähän sitäkin... muutama askel seuraamista ja muutama kierron kautta stoppi. Plus ohjattu, joka oli hyvä. Ja ruutu, jossa Voltti pinkas merkin kautta pysähtymättä suoraan ruutuun. Aika pätevää, mutta nopein ei voita tokossa. Voltille oli vaan jäänyt päälle agility ;) Tokihan sitä sitten tehdään oikein kun kerrottiin, että vaikka ollaan agilitykentällä niin aina ei tartte mennä täysiä.
Prim teki imutusseuraamista ja häiriötreeniä. Munkin on pakko ihmetellä... kontakti pysyi huolimatta ihmisistä 10cm päässä saati leluaan ravistavasta koirasta. Se vaan napitti. Myös istumista paikallaan ja maahan menoa. Pätevä pieni noissa.

Tehtiin agilityrata, jossa karsintojen eilisen alku ainakin suunilleen. Lisäksi vähän vauhtia, puomi-putki erottelua. 3 kertaa puomi. Kun pitäs treenaa niitä sen jälkeisiä elämiä paljon. 23 estettä yhteensä jos oikein muistan.
Viuhkan kanssa parissa pätkässä. Se kyllä kaarrattaa helposti ja paljon. Ja oltava enempi kuin ajoissa kertomassa. Toisaaltaan reagoi rytmitykseen. Ei huono Viuhkaksi ellei loistavakaan. Mutta aika kiva joo tehdä senkin kanssa.
Voltti onnistui tekemään nollan ekalla huolimatta yhdestä melkein väärään putkeen menosta. Tein sitten eri vaihtoehtoja ja kokeiluja. Puomi on kyllä livakka... Yhtään rimaa ei tullut tänäänkään. Kerran rapsautti muurin palikoita, ne ei kyllä pudonneet. Mutta silti.
Sen kanssa on kyllä nyt mukava tehdä. Aletaan selkeästi oppia tuntemaan toisemme paremmin ja paremmin.
Primpukka teki hyppyjumppaa pari kertaa ruokakupille ja hyvin irtosi. Ja kävi kontakteilla treenaamassa 2on-2off osiota. Se onkin niin hauskaa Primistä että taitaa viedä voiton kaikesta muusta.
Kävi myös omatoimisesti treenailemassa puomia. Meni päästä päähän ja pysähtyi alas. Ihan ilman lupaa, mutta hei, se pysähtyi sinne! Nyt saa puomi(kin) odottaa tovin ennen luvallista treenaamista. Täytyy olla tarkempi ettei pääse oman pään mukaan rallattelemaan esteitä.

Olegin ja Leenan kanssa vielä hetken heidän belgien katsomista. Ja muutama apua-haku ohjeita. Plus Voltille eteenmeno kentällä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti