torstai 18. heinäkuuta 2013

vapaapäivä

Vapaapäivä eikä melkein mitään töitä. Vähän papruja, mutta pääosin ihan muuta,
Aamusella Primin kanssa leikkimistä pihalla. Kauhia kuin se rääkyy noutokapulalle... tosin taisin keksiä miksi ja kuinka korjataan. Kokeilu ja onnistuminen. Jatketaan sillä hetki.
Vähän 2on-2off vahvistusta, Primistä hauskaa kun saa _ruokaa_! Jessus kuin se on ahne.
Istu, maahan, odota, tänne, sivulle, keskelle-sanoille alkaa tulla merkitys. Putkeen on jo ihan selvä juttu. Hypyn tarjoamista myös. Jahtaamisen katkaisua, alkaa jo malttaa pysähtyä lelulle. Kuolleelle lelulle menee erinomaisesti. Tällä hetkellä ei pysty olemaan valmiina ilman ettei karkaisi sinne heti.
Pakkovalssi, niisto, valssi, sylkkäri tutuiksi. Hyvin se tulee ohjauksen mukana vaikkei se oikeasti mitään osaa. Eteenmenoa lelulle. Kujakepit todella leveänä, kuhan juoksee läpi.
Näitä ei siis tosiaan tänään vaan yleensä vaan tehty. Myös kahden lelun leikkiä, alkaa lelut palautua.

Oli tänään hakumetsässä mukana tallaamassa. Ihania ihmisiä, joilla namia. Jee! Kovin itsevarmasti ja iloisena paineli metsässä ihmisten luota toiselle. Tasapainoili kaatuneiden puiden rungoilla. Sanookohan jotain sen luonteesta, että oli aina päästävä yli vaikka olisi oikein hyvin mahtunut ali?

Voltti treenaili pihalla agilitya hiukan. Katsotaan keksinkö jotain yhteen lentämisongelmaan. Kyllä se pihalla toimi ohjauksena, mutta kuis muuten? Huomenna testiin!
Viuhka meni myös piha-aksaa ja kivaa oli silläkin :o) Muuten joutui sisälle suurimmaksi osaksi päivää. Pöllö elukka on alkanut huutaa ohimeneville mopoille ja moottoripyörille.

Voltilla hakumetsässä tänään valmiit ukot. Se oli niin pätevä, löysi hienosti, otti rullan maalimieheltä ja toi kauniisti sivulle. Ja ensimmäisen kerran ilman mitään ääni-tms. apua ilmaisulle täysin epäröimättä. Niin siistii! Milloinhan uskaltaisi ottaa tyhjiä ja milloin laittaa kiintorullalle? Joku viisas? Vahvistetaanko vain edelleen samalla tavalla?
Kun jotenkin ehkä etenee liian nopeasti? Vai eteneekö. Siinäpä pulma. Onneksi ei maailma kaadu vaikka alkaisi mennä pyllylleen koko homma.

Huomenna jos vähän agilitya harrastelisi ihan kentällä. Ja tekis vähän töitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti