maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mikkelissä

Lauantaina ja sunnuntaina Mikkelissä kisaamassa Voltin kanssa.
La eka oli hyppis, joka alkoi oikein hyvin. Sitten me vähän törmättiin ja lopulta Voltti juoksi 2 vika hypyn ohi lelulle. No, en tainnut ohjatakkaan.
Toka oli vauhdikkaan oloinen agilityrata kaikilla kontakteilla. Pari kohtaa mietitytti, kuinka ehdin ohjaamaan. Onneksi Voltti on melkoisen taitava ja osui oikein esteille. Nolla ja luokkavoitto ihan mukavalla etenemällä 5,21s./m.

Sunnuntaina ekalla agilityradalla ei hullumpaa menoa, mutta en vaan ehtinyt ottaa yhtä puolikasta askelta ja Voltti hyppäsi hypyn ristiin enkä osannut kalastaa sitä mukaan vaan meni putkeen. Muuten ihan ok.
Tokalla taas tuhoton kiire. Tosi nopea rata. Iik ja apua-kohtia pari, mutta taas saatiin mentyä yhtä tajutonta kaaretta lukuunottamatta ihan kivasti. Ikäväkyllä kosketti tokavikana ollut pituutta ja siis 5vp. Ei me oltais toista nollaa, voittoa ja sertiä haluttukaan ;o)

Mutta tosiaan alkaa ihan mukavalta tuntua. Nopsahan se on ja aika liukas, mutta kokoajan yhteistyö paranee.

Prim oli mukana ja se on kyllä mainio. Tykkään siitä kyllä todella paljon. Mitään dominoivaa käytöstä ei näy, hyvin puhuu koiraa. Ainut mistä en tykkää on sen tavaroiden vahtiminen. Kun on oma lelu, niin siitä voi hiukan sanoa jos toinen näyttää hiukan nössöltä. Keskittyy loistavasti ja muutenkin on sellainen reipas pupsi kaiken kaikkiaan!
Rauhoittuu häkissä ja vieraissa paikoissa, liikkuu reippaana kaikkialla. Tykkää kauheasti ihmisistä ja toisista koiristakin.

Mikkelissä oli muutenkin mukavaa. Leppoisaa kaupungissa shoppailua, torilla kahvittelua, satamassa aamupalalla oloa. Illallinen ystävien kanssa. Kaupunki elämää koirille. Olemista ja löhöilyä. Kaupunkiloma on välillä varsin mukavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti