tiistai 9. heinäkuuta 2013

päivätreenit

Päivätreenit Sarin ja Pyryn kanssa. Miankin piti tulla, mutta olikin jotain muuta. Rakensimme (ja purimme) Sarin kanssa sitten kahdestaan radan, joka oli jäänyt Saria kaivelemaan jossain treenissä.
Aika haastava se olikin. Mutta tehtävissä ja mukava.
Viuhka pääsi hyppäämään maxi hyppyjä ja tekemään rataa pätkissä. Unohdan sen kanssa, että ellei asioita kerro todella ajoissa, niin se meni jo. Ja ettei ole yhtä taitava joissakin asioissa kuin Voltti. Mutta toisaaltaan taas on melko mukavakin nykyään ohjata. Kontkatit ja pujottelu ovat hitaat, mutta tekee.
Hyvin hyppäsi 60-65cm rimoja. Tuli ohjauksiinkin kunhan muisti ohjata. Melkein paremmin kuin hyvin monessa paikkaa.
Hmm... pitäskö sitä kisoihin :o)

Voltti oli melkeinpä erinomainen pääosin. Nyt on jarrut kunnossa ja oli kuulolla. Sain pari kertaa riman alas kun jarrutin myöhässä, muuten luki ohjausta hyvin, irtosi, teki varmasti asioita. Pujotteluun menot olivat haastavia, mutta melko hyvin suoriutui. Toinen oli paljon parempi kuin itse leieröi ja kävi törkkäämässä ja kesti vielä leikkauksenkin.
Kokeilin muutamaa erilaista ohjausta pariin kohtaan, toimivat oikeastaan kaikki.

Prim rallatteli hiukan. Sai mennä myös keinun päähän (tuettu ylös) eikä neitin päätä huimannut. Se on kyllä reipas kaiken kaikkiaan!

Hiki tuli, mutta hauskaa oli ja todennäköisesti myös hyödyllistäkin. Sari meni Pyryllä hienosti myös! Eipä pahemmin rimoja ja ohjautui loistavasti. Muutama haastavampi kohta, jossa lähtee liikkeeseen. Muuten sanoisin, että vautsi vau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti