lauantai 11. lokakuuta 2014

Analysointi, suunnitelma, toteutus

Hah, luuliko joku muka minun tekevän koskaan otsikon mukaisia asioita! Toteutan kyllä sitä toteutusta ilman mitään suunnitelmaa ja anylisointi jää asteelle onnistui/ei onnistunut.
Ai miksiköhän moni asia ei etene, ei osata ja on paljon heikkouksia & osaamattomuutta.
Miksiköhän pystyn muiden kohdalla oikeastaan kaikkeen tuohon mutten omalla? Lähinnä mennään mutulla ja oholla. Voisiko parantaa tapansa ja tehdä ajatuksella. Jollain suunnitelmalla.

Mutta tänään beeceet saivat taas juosta tallilla, nyt kaverina göötti. Vähän tokoa kentällä ja vielä iltalenkki Sarin & koirien kanssa lentokentällä. Liikunnan määrä taattu.

Tokossa seuraamista ja minustahan ne meni melkein silleen hyvin. Kaukokäskyt ja Voltilla edelleen siirtymää seiso-istu liikkeessä. Primillä vain istu-maahan versiot ja olipa aika hieno. Jäävät molemmilla, Primllä seis pitäisi minusta olla napakampi. Korjailtiin lelupalkalla ja sen jälkeen jalat pysähtyivät tasan siihen seis-sanaan.

Huomenna Voltilla kisat Purinalla. Oisko seuraavat Lägin 2 viikon päästä.
Prim ei kisaa vielä, ehkä loppuvuodesta tai vasta ensi vuonna joskus.

1 kommentti:

  1. No sä sentäs maltat opettaa Primin ennekuin ilmoat sen kisoihin. Mä noudatan "katsotaan kisoissa mitä ei osata" suunnitelmaa Vantun kanssa.... (aikapaljon ei vielä osata. Mutta ei toki estä ilmoittautumasta aina uusiin startteihin).

    VastaaPoista