tiistai 28. lokakuuta 2014

Kisaamista

Voltin kanssa kisoista ei ollut kotiin tuomisina kuin ketutus. Tai ei edes paha, ihme kyllä. Sellainen, ettei nyt vaan osannut/ehtinyt/pystynyt/tyhmiä virheitä. Itseltä ja koiralta. Yleensä koskaan en kovinkaan koiran viaksi asioita laita, mutta jos Voltti tulee pujottelusta kesken pois, niin se on kyllä joku aivopieru. Että niin.

Sunnuntaina harmitti älyttömästi etten ollut Ilmonnut Primiä kisaamaan! Eka 1-lk rata oli niin simppeli, vaikkakin sielläkin kai piti ohjata.
Menin Helin Lassella, yhdellä nopeimmista kelpieistä, jonka tiedän. Hienosti menikin, 0-voitto! Jee :)
Tokalla ja kolmannella me oltiinkiin eri planeetalla sen kanssa. Ei tullut merkkausvekkiin vaan paineli suoraan. Poispäinkäännös, mikä se on? Kolmannella hyppis oli kamalaa luukutusta ja se meni osaksi tosi hyvin. Mutta hyp-hyp-suora putki-rengas-hyp ja siinä rengas-hyp ois pitänyt tehdä takaaleikkaus, joka ei onnistunut. Tiedän Lassella olleen ongelmia renkaan kanssa ja en uskaltanut sen oman turvallisuuden takia ennakoida juurikaan (=jarruttaa) ettei vaan mene päin rengasta tms. Ja sitten ei pystynyt kääntymään leikkausta = hyppäsi väärään suuntaan ja vieläpä sen väärinpäin kipahduksen jälkeen. Ja toinen ihmejuttu oli vastakäännös, jonka oli tarkoitus vaan kääntää sen pois ansaesteeltä ja Lasse kääntyikin mun eteen suoraan niin että me melkein törmättiin. Hassu kelpie.
Ja toisaaltaan, ei se olisi nollilla enää mitään tehnytkään eli Heli saa itse käydä vikan nollan joltain muulta tuomarilta ;)

Sain mennä kaksi vikaa rataa myös Pätmänillä kun Pasi oli kipeä ja Lauralla menoa. Ikinä en ole mennyt sen kanssa estettäkään... mutta onneksi se on koulutettu hyvin ja hienosti ja mun  mittapuun mukaan mulle loogisesti ;) Se on siis melkoisen taitava eläin. Tapailin käyttöohjeita kännykästä ja onneksi kiltti tuomari vielä muistutti minua oikeista kontaktien käskytyksistä :)
Jessus se oli hieno! Harmittava rima ennen pujottelua kun jäin liian kauan merkkaamaan/jarruttamaan sitä siihen (kun meni edellisellä pujotteluun vähän väärin, muka varmistelin = virhe!). Hyvä Pätmän, hieno puomi ja keinu! Ja "juokse juokse" ei ollut sitten kannustus itselleni vaan koiran A:an käskytys.
Hyppiksellä se meni ihan kaiken niin hienosti, kunnes taas mokasin. Meni yhden esteen ympäri, muuten siis nolla sekin ja nopeimmalla ajalla huolimatta ylimääräisestä lenkistä.

Kiitos Pasille ja Lauralle koiran lainasta. Olisihan se ollut hienoa nostaa se 2-lk... muttei vaan pystynyt, sorry!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti