perjantai 24. lokakuuta 2014

Kyllä me aksataankin

Eikä vaan luuhailla tallilla :o) Tosin molemmista bortsuista on kehkeytynyt oikein hyviä tallikoiria. Prim tajuaa pysyä pois tarhoista ja Volttikin vain menee aidalle nuuskuttelemaan hevosia (ei siis ole vielä saanut tälliä sähköaidasta). Sisällä viihtyvät karsinoissa mainiosti. Syömässä sitä ihteään ja mitä hevosilta on pudonnut ruoka-astiasta. Kentällä saavat tokoilla ja juosta muutenkin. Lähimetsässä on hyvä käydä pyrähtelemässä.

Tiistaina Voltti Timpan treeneissä. Paljon putkijarruja, mutta me selvittiin ne! Ja oikeastaan kaikki muukin, niin siistiä. Ekalla vedettiin melkein loppuun saakka nollilla, sitten unohdin mihin ja miten olinkaan menossa. Sitten koko rata ja vähän kokeiltiin jotain kohtia vielä. Siistii :)
Torstaina kävin molemmilla Ojakkalassa treenaamassa oman treeniradan. Valitettavasti ei puomia saatu sinne, eli ei koko viikkoon puomitreeniä.
Primin kanssa hyviä ja vähemmän hyvin pätkiä. Iso, valtava plussa sen radan luvusta (joka on myös miinuskin). Vippaus oli sen kanssa hankala ja tahkottiin sitä. Lopuksi meni sekin onnistuneesti. A oli hyvä, pysyi melkein lähdössä (=palautin kerran ja todennäköisesti hiippaili kerran mutten nähnyt).
Voltin kanssa pikatreeninä vain rata kokonaan läpi :) Oispa aina kisoissakin noin helppoa!
Huomenna olisikin kisat Voltin kanssa. Ja sunnuntaina Lasse The Kelpien, iik.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti