perjantai 3. lokakuuta 2014

arjen olot

Miten minusta tuntuu, että koirilla on yhä enemmän "laiskoja viikkoja". Jälleen sellainen puolilaiska, ei hirveästi lenkittelyn lisäksi muuta.
Tokoa hiukan molemmilla, sellaista pari liikettä ja palkkaus. Prim ei nyt etene mihinkään suuntaan kun oma motivaatio hiukan laskussa. Tai tarttis saada se avo alta pois, sitten olisi hyvä treenailla isompiin luokkiin.

Hevosiin kävivät hihnassa tutustumassa. Mielenkiintoa muttei kummempaa. Siedätetään vähitellen.

Keskiviikkona Voltti meni treeniradan, jota koulutin. Nollana läpi ehkei joka mutka ihan nuollen, mutta nolla on nolla  treeneissäkin. Palkkailin muutaman käännöksen ja kohdan, pikatreeni alle 10min.
Torstaina Ojakkalan hallilla Prim sai mennä agilitya ilman kamalan isoa suunnitelmaa. Kontaktit ok ja vauhdikkaat, mitä nyt taas meinasi pudota puomilta kun se on vähän liukas siitä päältä. Hyppäsi ok, kääntyi ok, sain jopa muutaman leikkauksen tehtyä. Perushelppoa treeniä.

Tarkoitus oli nyt perjantaina mennä treenaamaan molemmat kunnolla, mutta flunssa päätti toisin ja pidetään jälleen laiska päivä. Ei ole kuntoa juosta enkä halua sitä samaa kierrettä kuin oli viime talvena...

Aischan Mari käsitteli tiistaina ja olihan sillä kireyksiä vähän siellä sun täällä. Ja se tyttö ei arastele näyttää kun ärsyttää. Keskiviikon sai olla vain laitsalla levossa.
Eilen oli vähän ärsyttävä taluttaessa tallille, pöllöili ja pysähteli. Mutta selvittiin siitä ilman kummempia. Hoitaessakin vähän säpsyili ja mietin oisko nyt hoidon jälkeen jotenkin vielä kipeä tai jotain.
Ratsastaessa tuntui ihan hyvältä, vähän taas alussa tahmea pohkeelle. Mutta rentoutui ja hetken päästä ihan virkeänä liikkui. Laukka vasemmalle oli oikein kiva. Oikealle laittoi korvan luimuun ja pukitti pöhkö pikkupukkeja. Toistoja muutama ja lopetti.
Mari M. oli mukana katsomassa ja sai kokeilla ratsastamista. Aischa oli vähän eri mieltä tästä kokeilusta ja hetken päästä pukitteli ja hypi sen verran, että Mari meinasi tulla alas. Pöhkö.
Rastastin sen jälkeen vielä ja oli tosi pehmeä ja mukavan oloinen loppuun! Ei mitään pöllöilyjä.
Ehkä se on nyt vaan päättänyt ettei sillä mene kuin minä.
Heli saa vielä huomenna kokeilla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti