torstai 9. lokakuuta 2014

Lokakuun alkua

Bortsut ovat saaneet nyt tutustua tallielämään. En anna niiden juosta siellä vapaana valvomatta, sen verran kuitenkin vähän hirvittää etteivät vaan mene tarhoihin. Tai lähde naapuriin. Valvottuina ovat pomppineet mukana ja Voltti on lähinnä utelias hevosten suhteen, Prim selkeästi hiukan pelkää niitä. Onneksi.

Agilitya tällä viikolla Voltti treenasi Sporttiksella Timon treeneissä. Hip hei kuin meni hyvin :) Vähän säätöä sylivekkin kanssa, jotenkin itselleni se on niin vaikea tehdä paikoiltaan alussa.
Eilen Voltti oli lainassa Tanjalla mun treeneissä. Hauska nähdä muiden menevän sillä. Tanjasta en lopulta tiedä oliko niin kivaa... jessus sillä on pitkä askel ja kuinka se venyttääkään.
Itse menin treenein välissä Primillä. Ei siis niin mitään järkeä tehdä niin. Mutta tulipa tehtyä. Kierroksia hirveästi koiralla ja itse ihan puutunut. Mutta alku meni näppärästi, sellaista täysin 1-lk rallatusta 11 ekaa estettä. Puomilla oli sitten vaikea muistaa pysähtyä, tai siis pysyä, ja tehtiin pelkkiä alasmenoja häiriöllä. Vähän sitten kaasu hirtti kiinni, sitä tarttee tänään vähän viritellä... Eli tarkoitus treenata ennen omia treenejä omat koirat.
Volttikin teki radan, nollana :o) Ellei lasketa puomiltä lähtöä ja sinne palautusta.
Vähän kokeilin sitten vielä kohtaa, mikä oli tavattoman hankalan tuntuinen kaikille. Erilaisilla ohjauksilla ja koska Voltti on jo aika taitava ja tiedän kuinka se toimii, niin onnistuihan ne.

Tokoa ollaan tehty silleen liike/päivä. Liike, joka ei tarvitse apuvälineitä. Tosin tarttis ottaa autoon tokovehkeitä, tallilla olisi aina hyvä kenttä tehdä sitä sun tätä.


Minä olen tehnyt tallitöitä pari päivää. Lähinnä siis vaan putsannut muutaman karsinan, lakaissut (tiedättekö, se muuten ottaa hartioihin ja kylkiin!), pessyt vesiastioita ja lisäillyt vettä, heiniä, iltarehut. Mun kropassa on taas sellaisia kipeitä kohtia enemmän kuin yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti