perjantai 14. kesäkuuta 2013

hakuilua

Torstaina Voltin hakutreenit. Jatkettiin tuuli-ilmaisulla. Maalimies kunnolla piiloon pressun alle metsään ja hihnassa kohti ottamaan hajua. Ottaako vai ei, kukapas sen kertoisi kun Voltin lukeminen on aika hankalaa tuossa tilanteessa.
Ensimmäinen 50m ja läksi suoraan ja löysi heti, toi rullan todella hienosti. Näytöle lähtö tökki paljon. Ei vaan ymmärrä vielä. Mutta leikkii loistavasti maalimiehen kanssa.
Seuraava tosi pöpelikössä pienen ja tiheän kuusiryhmän sisällä. Läksi taas hyvin, mutta ei heti löytynyt, kutsuin pois. Uusi lähetys ja taas kiersi kuusiryhmää. Hiukan myös läksi kaartamaan ja meinasin jo hihkaista, mutta käskettiin antaa tehdä ja olla kerta selkeästi tekee töitä. Sieltä se sitten löytyi. Näytölle menokin parempi.
Kolmas jo hiukan lähempänä, suoraan sinne! Näytölle myös nyt hyvin.
Neljäs taas pöpelikössä erittäin piilossa. Läksi hiukan kaartaen tuulen alta (tai siis oletetun tuulen) ja meni suoraan sieltä maalimiehelle, suorapalkka.
Hieno Vomps :o) Taisi saada kehujakin ja ajatus oli, että se on tainnut nyt jo ymmärtää mitä pitää tehdä näyttöjä lukuunottamatta. Tosin niitä ei nyt vielä yleensä edes treenata, sanottiin. Mutta kai se on samantien ihan sama? Jos vaan into etsiä riittää. Tosin näyttöjä taitaisi pitää harjoitella jossain muualla.

Prim oli mukana ja on hienoa huomata kuinka hyvin se pystyy rauhoittumaan autossa ja häkissä. Ei huutamista tai muutakaan. Reippaana tervehti uudet ihmiset ja leikkikin jonkun kanssa.
Muutenkin se on aika kiva kyllä. Vaarallisen kiva :o)
Siitä on jo useampi kysely, nyt vaan pitäisi päättää.

Eilinen meni töissä, töissä ja töissä. Koirat saivat sadepäivän kunniaksi vain lenkin ja tarhailua ja sohvan valtaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti