maanantai 17. kesäkuuta 2013

tokoilua

Nurtsitreenit Sarin ja Satun kanssa.
Voltilla vaikeahko ruutu (paljon häiriö merkkejä ja koirahäiriö ja vähän puitakin matkalla & hiukan ylipitkä matka eikä tainnut olla ihan suorassakaan). Se teki sen niin hienosti etten uusinut lainkaan. Ainut, että kun nyt onneksi on jopa liian kivaa, niin ruudusta juostessa vauhti oli vähän liian kova ja meinasi mennä pitkäksi sivulle tulo.
Ohjattu pitkähköllä nurtsilla. Ei haitannut, kumpikin puoli ok. Merkille lähetykset molemmissa liikkeissä minun mittapuun mukaan hyvät.
Z. Vähän keulii seuratessa, mutta sekin annetaan olla vaan. Kaikki liikkeet oikein.
Tunnari. No nyt tapahtu jotain ekalla... otti häiriötä Sarista, otti oman ja pudotti ja tarkasti kaikkia. Toi oman. Mitä ihmettä. Uudestaan kaksi kertaa eikä mitään ongelmaa. Vaihdoin kapulankin välissä. Täytyy tätä nyt treenata ajatuksella ehkä mielummin enemmän kuin kerran!

Voltti sai lopettaa siihen, koitan välttää nyt jankkaamista.

Prim pääsi mukaan paikallaoloihin. Malttia ei vielä riitä täyteen aikaan ;o) Mutta muutaman palauttelun ja palkkaamisen kanssa pysyi kyllä hyvin kun ajattelee, että se on nyt aloittanut odottamisen vasta just. Ja siistiä, se ei ota häiriötä muista.
Tehtiin vähän luoksetuloja, leikkimistä, imuttamalla seuraamista. Ja leikkimistä. Kokeiltiin ohittaa toisia koiria ihan vierestä, ei ongelmaa, pitää kontaktin.
Aika ihana pentu <3 mutta äänekäs, voi hitsi vie siltä on unohtunut äänenvaimennin asetuksista. Ei se siis tokoillessa ääntele lainkaan, mutta leikkiessä ja välillä muutenkin haukkuu muille kun ei ehdi tarpeeksi kovaa mukana taikka ne ei leiki ja sitä leikittäisi.
Isompien nenille ei edes yritä hyppiä, tietää tarkasti paikkansa. Mukavaa on, että se kestää myös sanomista eikä ota nokkiinsa lainkaan.
Voihan pentu, ei kai se meille jää ;o)

Viuhka teki omalla pihalla suunilleen täydellisen tunnarin ja hömpötteli kaikkea temputusta. Sai myös tehdä hiukan matalilla hypyillä agilitya. Kuntoutetaan hiljalleen pennuista.

Malit taas vetivät metsässä hullun rallia, onneksi iltamyöhään metsä on melko tyhjä muista ulkoilijoista. Ei ne nyt mitään tekisi, mutta vauhtia ja meteliä oli jostain syystä enemmän kuin ennen. Riepu oli kyllä aika puhki poikki sen jälkeen ja aamulla kankea :o(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti