keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pupu, Rei, Pru, Prim....

Tosiaan yksi pennuista haettiin eilen takaisin kotiin. Tämähän oli ollut meillä sovitusti 10-viikkoiseksi ja  luonnollisesti olin jo kovin kiintynyt siihen.
Koko takaisin kotiin hakemiseen ei mitään maata kaatavan suurta draamaa sisälly. Pupsi ei vaan ollut sitten ihan sitä mitä siltä odotettiin enkä minä halunnut antaa kuukauden koeaikaa, jolloin varmuus sopivuudesta tai epäsopivuudesta olisi sitten vahvistunut. Tämä olisi minusta ollut epäreilua oikeastaan ihan kaikille.
Kotimatka mietittiin nimeä. Ihan kuin oltais pennun haku reissulla ;P Pru. Mutta sitten illalla se olikin sitten milloin Prei, Pru, Prii ja vaikka mitä. Lopulta Prim kuulosti korvaan sopivalta, hyvältä huutaa ja pentukin näytti sen hyväksyvän. Tietysti jos se lähtee meiltä maailmalle, niin nimi vaihtunee taas.

Prim tuli kotiin, toiset kävivät moikkaamassa sen ja kaikki oli hyvin. Läksi mukaan kentälle kun menin kouluttamaan ja pääsi leikkimään melkein samanikäisen shelttipennun kanssa sekä hiukan vanhemman hurjan kelpie tytön. Hyvin meni leikit :)
Samalla hiukan leikitin sitä ennen ja jälkeen treenien. Hurjan kova leikkimään, menee kuolleelle lelulle mutta takaisin tuonti on jotenkin unohtunut. Keskittyy namillakin loistavasti ja tekee sen vähän minkä osaa. Moikkaili ihmisiä iloisena ja leikkikin niiden kanssa vapautuneesti.
Haukku sillä on herkässä kyllä, mutta sitten taas kun tekee niin suukin pysyy kiinni.

Yön nukkui pienten protestointien jälkeen aitauksessa hiljaa. Viuhkan leikittää sitä hurjasti. Volttia vähän ärsyttää koko otus. Leikkii, mutta sitten tosi helposti käy sanomassa, että nyt loppu tuo riekkuminen. Malit nyt olivat maleja, jaa'a yksi lisää. Ruuti meinasi revetä nahoistaan kun se tykkää niin paljon pennusta.
Jos se on siellä dominoinut vanhempaa koiraa, niin täällä siitä ei näy jälkeäkään. Nuo kun sanoo, että _nyt_ niin se sitten on toteltava.

Minulla on kamalan vaikea ratkaisu edessä. Pitääkö pentu? Eikös se ole vähän niinkuin pakko?

Mutta niin tai näin, nyt saa olla hetken ainakin meillä. Kamala stressi muutaman päivän ollut ja päänsärkyhän siitä seurasi. Koitetaan koota nyt pää työkuntoon ja otetaan pentu kainaloon ja menoks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti