torstai 6. kesäkuuta 2013

Joka päivä jotain

Maanantaina tokoilua kimppatreeneissä. Oli vaan aika pieni kimppa, minä ja Hanna & Sari tuli sitten myös.
Luoksetulo, Z, tunnari ja ohjattu. Vähän seuraamisia. Ja kapulan tuomista asenteella.
Luoksetulo on aika kivalla mallilla. Maahan saisi mennä ripeämmin ja täytyy olla tarkkana missä asennossa istuu kun käskyttää maahan jättäessä. Muuten siirtää tassuja.
Z taisi tehdä kaikki vaihdot oikein. Palkkailin takas tullessa.
Tunnarissa emämoka, otin omat viimeksi käytetyt kapulat :/ Nyt taisi maistaakin yhtä ja toi kyllä viimeksi hajustetun. Vaihdettiin Hannan tunnareihin ja ei ongelmaa, huoh. Tosin nyt epävarmuustekijä kun tuli mukaan niin pyöritti kapulaa suussa.
Ohjattu ok. Merkille menon odotus arvo liian suuri, täytyy olla tarkkana ettei salli pointterina oloa.
Kierrätyksiä metalli suussa, hauskaa oli.

Tiistaina omalla pihalla jotain pientä. Kaukoja ja tahmaa sen istumisen. Yöks. Asenne seuraamista edelleen, poikittaa kun on liian kivaa.

Keskiviikkona koulutin töiden jälkeen yli 4h eli eipä paljoa mitään. Vähän ruokakipolla pihalla jotain. Teki muuten tosi hienosti ja iloisesti!

Torstaina olin mennyt hakutreeneihin jo tuntia liian aikaisin. Tosin netissä luki niin. Odotellessa tein sitten jäljen yhdellä kulmalla. Meni sen oikeastaan tosi hienosti. Treenattiin myös tikkujen nostoa tasaisella, katsotaan hiffasko lainkaan. Hiukan myös tottista.
Muut tulikin, tehtiinkin esineitä. Voltti oli vähän plääh ja puuh, mutta ekana hommiin. 2 suikaletta ja eka ylämäkeen vähän ryteikköön. Vieraat esineet, joku pehmojuttu ja 2 lompakkoa.
Läksi tosi hyvin, meni perälle saakka ja nosti sen pehmon & toi hyvin. Toiselle läksi nihkeämmin, selkeästi paikallisti muttei nostanut. Sai sitten apuja ja hyvin toi. Kolmas sama ongelma...
Toinen suikale ja omat esineet. Läksi ok ja otti heti hajun & toi. Sitten ei vaan enää oikein irronnut. Läksin mukana ja sai itsevarmuutta tai jotain & lelu löytyi hyvin. Leikittiin tovi ja mietittiin kuinka saisi sen tajuamaan, että ne esineet a) pitää etsiä aina ja b) kun löytyy, niin tuoda luokse.
Omassa päässä mietin, että jos vaan helpottaisi hetkeksi.
Sieltä agikentälle katsomaan Pyryn ja Vipin treenejä. Ei siellä muita ollutkaan.
Anteeksi Pauliina, taisin sotkeutua liiaksi. Rata oli kyllä kiva! Sain lainata Pyryä vähän, kiitos Sarille. Ja sain myös juosta Voltin kanssa. Teki nollana läpi vaikka en oikein tutustunut ja kadotin yhden hypyn hetkeksi. Vähän jotain kohtia kokeilin ja pyllähdin kenttään kun hiekka läksi lenkkarin alta. Ei ole kyllä peruslenkkarit aksakengät!

Muuten ollaan uitu ja lenkkeilty isomman ja vähän pienemmän lauman kanssa. Helteet vetää vähän hiljaiseksi kaikki muut paitsi Ruutin ja Rein. Onkohan mun vaan pakko antaa Ruuti Rein mukana ;o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti