perjantai 6. joulukuuta 2013

Prim

Voltti sai pitää taukoa agilityssa ja Prim vain pääsi treenaamaan torstaina. Meillä oli kato käynyt ryhmässä, mutta Sari läksi Ninjan kanssa mukaan. Kiitos!
Facebookista bongasin kivan oloisen, simppelin treenikuvion, jota pysty tekemään monella tapaa. Tosin tehtiin vain kahdella ettei tulisi liikaa. 
Prim kyllä meni mukavasti, mitäs sitä kieltämään. Paljon olisi tekemistä, mutta onhan tuota aikaa tehdä. 
Sai mennä nyt puomia, se hirvitti aluksi kovin. Mutta sitten jo tarjosi sitä itse :)
Janita käski treenata useampia esteitä peräkkäin, oppii lukemaan rataa. Minusta jo aika kivasti lukittuu esteisiin, mutta on kohtuu nöyrä ohjauksille, 
Pitäisi ehkä ottaa erikoisesteitä enempi, mutta rengasta vasta kun on vähän vanhempi, haluan tehdä maxina kun Prim on sen verran kookas. Pujottelua voisi ehkä vinokepeillä ottaa, kujaa osaa mennä.

Tokoiltiinkin vähän, haasteet taas kuvattu. Ei ne vielä mitään kisasuorituksia ole, mutta treenataan. Siinäkin sen asenne, keskittyminen ikäisekseen ja jaksaminen on kyllä enemmän kuin kivaa! 
Tykkään tehdä sen kanssa kovasti vaikka varmasti ei päästä minua niin helpolla kuin Voltti. Siinä on enempi röyhkeyttä, onneksi. 
Mutta sosiaalisuudessa se on tullut emon ja siskoon. Tulee juttuun aina kaikkien kanssa ja osaa kyllä nöyristellä tarpeen tullen. Vaikka joku rähähtää, se ei kuitenkaan jää miettimään asiaa liikaa. Toistaiseksi ainakaan ei ole kelleen myöskään vastannut. 
Tosin ruoasta ja herkuista on tiukka. Sen huonon puolen on perinyt emoltaan. On myös tajuttoman ahne! Kaikki kelpaa, kaikki käy ja teräsvatsaisena voi syödä mitä vain.
Kookas se on, nyt reilu 8-kuisena Viuhkan kokoinen eli ehkä noin 52cm. Mutta vielä kovin kevyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti