torstai 26. joulukuuta 2013

tokoillen ja ulkoillen

Eilen Sarin kanssa kentällä kerta koirien. Olin ajoissa ja raahasin 3 hyppyä sinne. Ajatuksena Primin kanssa serpentiiniä, sillä tiedän sen ottavan liikkeestä helposti sen keskimmäisen ohitusta. Ja niinhän siinä kävikin. Ohi meni ellen ohjannut tosi voimakkaasti. Saatiin kuitenkin oikein hyviä suorituksia ja palkkauksia. Hiki tuli molemmille.
Myös sivuirroituksia ja ne toimi kyllä. Ja vähän pyörittelyä.

Voltin kanssa toko oli oikeasti todella hulvatonta! Tein ilman palkkaa seuraamisen, Z, ruutua ja tunnarit. Seuraamisessa pomppi ja keuli, mutta häntä heilui ja oli niin kivaa! Z asennot oikeat, tosin taas vähän pompottelua, ihan sama. Ruutu, se meidän varmin liike. Siis mitä mitä, haksahti lähellä olevalle tötsälle. Jäin oikeasti suu auki tuijottamaan. Voltti?
Tunnarissa ekassa aivan liikaa virettä ja ei malttia. Toinen hyvin.
Tuota olen hakenut, nyt saa sitten vähitellen laittaa ruotuun. Kun kyse on Voltista, asia ei tule todennäköisesti olemaan mitenkään vaikea.

Riepukin teki. Tai sai vähän seurata yms. Oli mennyt mummolla istu, maahan ja seiso sekaisin, mutta haittaakos tuo. Itsekkään en muista mikä olikaan sen luoksetulo käsky.

Lenkillä meiltä Viuhka, Riepu, Prim ja Voltti, Sarilta Cheena ja Ninja. Sopuisasti kaikki lenkkeili irti lentokentällä. Hauskaa.

Tänään lentokentällä pikaiset tokot Voltilla ja Primillä. Volttikin muisti ruudun eikä haksahtanut enää hämyihin. Jäävät oikein. Tunnari hyvä. Kaukot pelasi hienosti. Olisi pitänyt tehdä luoksetulo, unohdin.
Primillä oli vähän keskittymis vaikeuksia kun kentällä suhasi paljon koiria ulkoiluttajineen. Ja minulla loppuu usko seuraamisen opettamiseen :( En osaa, en kykene. Paikallaan ja siirtymiset eteen, sivuille, taakse ok. Käännökset ok. Mutta liikkeessä sitten… ei vaan tuu mitään.
Jäävät muisti aina oikein. Täysin liikahtamatta odottaminen on vaikeaa, todella vaikeaa. Hankalaa. Mahdotonta. Melkein ainakin. Luoksetulo oli vauhdikas.
Ruutuun lätkä ja nyt ei sekoittanut merkkiä ja ruutua, jee. Ruutuun siis vain lähetys, juoksee sinne ja palkkaus. Merkillä jo hetken odottaakin.
Nouto oli aika hieno. Primiksi. Joudutaan kyllä treenaamaan sitä luopumista.

Lopuksi lenkkeilyä tai paremminkin beeceet kirmaili ja minä löntystelin. Tulipa haukattua happea ja jaksaa taas maata sohvalla, syödä suklaata ja katsoa telkkaria ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti