sunnuntai 29. joulukuuta 2013

tokoa ja agilitya

Aika märkää oli eilen kentällä. Mutta ihan antoisaa.
Suski tuli seuraksi malikan ja sakun kanssa. He tekevät enempi PK-tottista ja on se vähän eri juttu ehkä kai sittenkin. Ainakin käskyt ovat "sotilaallisempia" ;) Tai Patu treenaili avoimeen tokossa.

Voltilla muutamia liikkeitä ihan paikkaillen ja palkaten. Seuraamista niin että Suski sanoi kun oli suorassa. Paljon käännöksiä ja askeleita sivuun, taakse jne. Pääsi palkkaamaan hyvin.
Luoksetulo läpijuoksuna ja pysähdyksellä takapalkan kanssa. Ei ongelmaa paitsi nykii nykii odottaessa kun toinen käskyttää.
Ruutua ja paikkaa siinä. Löytyi hyvin, sai tehdä korjauksia, asenne merkkiä ja kokonaisena.
Tunnari. Meinaa taas olla aika korkeilla leveleillä… mutta malttoi ja teki töitä nenän kanssa, toi hyvin.
Ohjattu nouto ja oli ihan bueno. Merkit on nyt vähän vinoja, olen varmaan sallinut.

Prim. Voi mun primpula :) Sen kanssa vaan on niin hassua. Se on tohkeissaan, yrittää ehkä vähän liikaakin jne. Taas paikka liian edessä. Ja vinoistakin sitten palkkasin, hyi. Hyvää kommenttia, hyvää palautetta ja selkeästi apusilmiä tarttee. Muutamia askeleita ja siirtymiä onnistuneesti.
Hyppyä. Hyppää, seisahtuukin. Mutta kun menen viereen, takajalat steppaa. Erikseen siis seisomisesta omaa liikkumista kohti ja ympäri yms. Ei ongelmaa. Outoa kun tulee esiin hypyllä.
Ruutua, nyt ei tarjonnut kulmatötsiä merkkeinä. Jee. Ehkä se ajattalee. Merkki merkkinä, ihan kevollinen.
Noutoa Timon ohjeilla. Se siis osti sen ehkä! Alkoi tarjota sivulle tuloa. Mutta sitten alkoi tulla ääntä kun oli vaan niin jännää. Mutta huomautus ja korrekteja noutoja sitten. Lopuksi vauhtinoutona pari.

Tokoa kuulemma pitäisi treenata oikeasti päivittäin. Mielummin jopa pari kertaa ainakin. Huoh.

Vompatti agilitykisoissa. Heräsin 4.30! Olin ajoissa. Olin pirteä. Voltti meni kovaa. Minä en.
Hyl.- 5vp. (plääh keinu, ois voitettu, pakko jollain retostella)-hyl.
Hyppis ok, en vaan tiedä mitä tein tyhmä kun olen. Tai siis miksi. Agilityradalla keinu… ja kuulemma toinen puomi, oli tuomari kysellyt yleisöltä ;) Mutta hidastin videon ja takajalat täppää reunaan! Meni aika kovaa…. Toka rata huips kun vähän läks.

Että sellaista. Pakko opettaa koiraa vielä taitavammaksi ja mennä ehkä juoksukouluun…

Mutta Pirkko ja pasi luukuttivat tyylikästä, upeaa, hallitun kaunista agilitya. Tuloksena 2x0 ja molemmilla 2. tosi kovassa porukassa. Mihin nuo oikein pääsevätkään, vau.

videot, kiitos Laura!  KISAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti