maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuotta pakettiin

Ensiksi ajattelin ettei nyt koirarintamalla ole oikein tapahtunut mitään. Mutta onhan sitä lopulta enemmän kuin tarpeeksi!

Voltti nousi lopultakin 3-luokkaan agilityssa, nappasi kesällä kaksi sertiä niin agilitysta kuin hyppiksiltä. Aina on mennyt kovaa, mutta nykyään menee aina vaan kovempaa. Siihen opetellessa.
Tokossa se saavutti sen TK4 aika helpostikkin. Osallistui SM-kisoihin kummoista menestystä saamatta, mutta 2-tulos kuitenkin. Sitten ollaankin taukoiltu siitä enempi vähempi näihin päiviin saakka.
Aloitti uutena hakuilemaan ja puolueettomasti sanottuna taitaisi olla aika lahjakas jos jaksaisi ja ehtisi treenata. Sääli ettei ole enemmän vuorokausia kuukaudessa. Jälkeä teki myös muutaman kerran ja tarkkahan se sielläkin on.
BH tuli suoritettua myös.
Kävi paimentamassa ja kyllähän se jotain tekee, tasapainottaa ja hakee. Mutta ei se vahvin ole, silti kai siitä jonkin asteen paimenenkin saisi.
Näyttelykäynti jäi tekemättä.

Viuhkalle syntyikin se toinen pentua, 3 prinsessaa. Kysyjiä oli todella runsaasti, paljon potentiaalisia koteja. No sitten kuitenkin kävi niin, että haimme yhden nopeasti takaisin eikä sitä siten voinutkaan enää myydä. Ei pystynyt, ei kyennyt, se oli kohtalo. Onnekseni näin, Prim on ollut aika mahtava pentu. Sosiaalinen, aina iloinen, todella tekevä ja koskaan ei vedä herneitä nokkaan. Vilkas se on ja vähän vallaton, mutta niin rakastettava.
Prim on vähitellen opetellut hiukan tokoa ihan rauhaksiin ja samoin agilitya. Aika näyttää millainen tästä tuulitukasta sitten kisakentille kehkeytyy!

Muuten lauma on ollut terveenä ja saaneet tehdä kaikenlaista. Viuhka pääsi kisaamaankin. Riepu voi mainiosti kesän jälkeen. Maliina nyt on niin lellitty kuin voi olla.

Kasvatit ovat olleet terveitä ja omistajat pääosin tyytyväisiä. Pirkko on nyt valloittanut tuntuvasti agilitykenttiä, ihan huippua!

Ensi vuosi. Jaa'a. Voltin kanssa toivottaisi pääsevämme SM-kisoihin agilityssa (ne tuplat…) ja ehkä tokossakin. Karsinnat, en tiedä vielä. Enempi kokonaisia suorituksia. Tokossa motivaatiota molemmille, iloisuutta ja jee-meininkiä.
Prim tokossa kesällä starttaamaan. Agilityssa lopputalvesta tai sitten vasta seuraavana vuonna.
Oikeasti haluaisin oppi Voltin kanssa edes jonkinlaiseen rytmiin ja pitämään harrastuksen iloisena. Primin kanssa rauhaksiin ja ajatuksella. Jos kokeilisi tehdä heti jotain oikein eikä sitten paikkailisi paikan päälle.

Hyvää loppu vuotta ja aina vaan parempaa uutta vuotta 2014!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti